Minecraft
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Minecraft
hral niekto tento chytlavy "sendbox" ?
http://www.minecraft.net/
dojmy
http://www.sector.sk/uzivatelpreview/2790/minecraft.htm
http://www.minecraft.net/
dojmy
http://www.sector.sk/uzivatelpreview/2790/minecraft.htm
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Pi 07. Jan, 2011, 01:53, upravené celkom 3 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Re: minecraft
ani ja nie..ale je to fenomen dnesnych dni tak som na to zvedyvy preco vyse 2 miliony ludi kupilo tuto "kockatu" hruicefire napísal:Nie.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Ja si to obcas zahram na ich hlavnej stranke je moznost si tu hru zapnut, je tam kopec servrov, kde si mozes postavit co len chces. Ale nechapem preco by som si ju mal kupovat ? Ziskam tym viac moznosti stavania oproti tomu co mam doteraz ? A este som nepochopil princip tejto hry, o co tam vlastne ide ?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Lego? Inak tiez sa mi paci prvy prispevok. Ked zalozim vlakno na hru, dam tam aspon odkaz na Homepage alebo YT video, pripadne aspon nejaku recenziu a podobneMučo Mačo napísal:ani ja nie..ale je to fenomen dnesnych dni tak som na to zvedyvy preco vyse 2 miliony ludi kupilo tuto "kockatu" hruicefire napísal:Nie.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
sam si lego
- FoxWear
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Apr, 2010, 21:30
Zaujímavá hra, určite si ju časom zadovážim už len kvôli grafike ktorú som strašne dlho nevidel ale momentálne sa mi za to 15€ dávať nechce.
- Curuj
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Sep, 2010, 17:33
mám kúpené ešte z čias Alpha verzie. takto pred rokom som sa blbol na creative mode vo free verzii. neskutočná závisláčina. survival fajn, hlavne v noci alebo "podsvetie" cez deň u seba hostujem server, survival. s tým, že si hráči nekradnú a nezabíjajú sa. kto by potom chcel, dam IP
CPU: Intel Core i7 4930K | CPU-COOLER: Noctua NH-D14 | MB: GIGABYTE X79-UP4 | RAM: Kingston HyperX Beast 4x8GB 2133MHz | SSD: Crucial M500 240 GB, OCZ Vertex 2 60GB | HDD: SaMSUNG 1,5 TB + 2TB, WD black 1TB, Seagate 3TB | PSU: Corsait RM850i 80 Plus GOLD | CASE: FRACTAL DESIGN Define R3 (3 x 120mm fan, 1x 140mm) | VGA: ASUS GTX680-DC2T-2GD5 | SPEAKERS: Homemade | HEADPHONES: Audio-Technica ATH-T500 | LCD: 2xHP ZR24w 24" (1920x1200)| KEYBOARD: LOGITECH Wave | MOUSE: Razer DeathAdder Black Edition | OS: MICROSOFT Windows 7 Professional 64Bit
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
no a vlastne keby chcem hrat aj tie mody tak si to uz musim kupit nie ? lebo teraz idem na ich hlavnu stranku vyberiem si server a stavam, cize tam asi ziadny mod nebeziCuruj napísal:mám kúpené ešte z čias Alpha verzie. takto pred rokom som sa blbol na creative mode vo free verzii. neskutočná závisláčina. survival fajn, hlavne v noci alebo "podsvetie" cez deň u seba hostujem server, survival. s tým, že si hráči nekradnú a nezabíjajú sa. kto by potom chcel, dam IP
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mam par otazok
-da sa free hrat aj inak ako cez web ?
-co sa da robit vo free okrem nezmyselneho stavania ?
-da sa free hrat aj inak ako cez web ?
-co sa da robit vo free okrem nezmyselneho stavania ?
tam podla mna vobec nejde o to bezucelne nico stava..ved prave ze vo free len stavias..bez deja..o nicomEndy napísal:Ja si to obcas zahram na ich hlavnej stranke je moznost si tu hru zapnut, je tam kopec servrov, kde si mozes postavit co len chces. Ale nechapem preco by som si ju mal kupovat ? Ziskam tym viac moznosti stavania oproti tomu co mam doteraz ? A este som nepochopil princip tejto hry, o co tam vlastne ide ?
- Curuj
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Sep, 2010, 17:33
ešte nie, vykašlali sa na mňaicefire napísal:Este ti nezaplatili tie ventilatory, aby si hostoval aj v noci?
Endy: na mody si to musíš kúpiť myslím. nemám overené
Mučo Mačo: dá sa hrať cez klienta. myslím že len neoficiálne. vo free sa vlastne nedá nič ale aj tak sa dá dobre zabiť čas
CPU: Intel Core i7 4930K | CPU-COOLER: Noctua NH-D14 | MB: GIGABYTE X79-UP4 | RAM: Kingston HyperX Beast 4x8GB 2133MHz | SSD: Crucial M500 240 GB, OCZ Vertex 2 60GB | HDD: SaMSUNG 1,5 TB + 2TB, WD black 1TB, Seagate 3TB | PSU: Corsait RM850i 80 Plus GOLD | CASE: FRACTAL DESIGN Define R3 (3 x 120mm fan, 1x 140mm) | VGA: ASUS GTX680-DC2T-2GD5 | SPEAKERS: Homemade | HEADPHONES: Audio-Technica ATH-T500 | LCD: 2xHP ZR24w 24" (1920x1200)| KEYBOARD: LOGITECH Wave | MOUSE: Razer DeathAdder Black Edition | OS: MICROSOFT Windows 7 Professional 64Bit
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
super hra to je a dosť návyková. Som to hral celé doobedie a potom keď som išiel von, tak sa mi všetko páčilo a skoro s úžasom na tvári som pozeral okolo seba ako je všetko pekné, oblé, detailné, krivky, ... a ešte sa mi aj snívalo o minecrafte
no napriek tomu všetkému je to skvelá hra ale teraz to nehrajem (už 2 týždne)
no napriek tomu všetkému je to skvelá hra ale teraz to nehrajem (už 2 týždne)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Minecraft expanduje
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... lock#20277
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... lock#20277