Orange internet
Orange internet
chcel by som sa opytat ci mi niekto nevysvetli rozdiel medzi orange internetom a orange world... Lebo ked mam ,apnuty ten world tak na mojom htc mi napriklad nejde pocasie aktualizovat ale ked dam ten internet tak vsetko ide len sa bojim toho ze ked mam ten oranve internet zapnuty tak ci mi to niejde nad ramec zaplateneho abo co...
Re: Orange internet
coby neslo. Priatelke na HTC + orange world ide vsetko. A ked myslis, ze v mobile mas nazov oragne world a orange internet, tak to je jedno, program mas zaplateny len jeden. To len orange chaosi world je akoze wap a internet je normal net v ramci OW.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- lil_b
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 07. Dec, 2006, 02:00
ahoj marčito, rad ti to vysvetlim, robim v orange ako poradca. Orange world je pripojenie cez naš server proxy ktore primarne služi na otvorenie domovskej stranky prehliadaču wap.orange.sk, resp z tej stranky môžeš surfovať dalej www..., pripojenie použiva bod pristupu (apn: orangewap), pritom tomto pripojenia ti nepojdu aplikacie ako icq, facebook, počastie, market atd... Orange Internet je zase pripojenie s apn: internet, služi na všebecne pripojenie do siete, takže sa s nim pripojiš všade okrem wap.orange.sk, budu fungovať aplikacie atd... obidve apn maju max teor chychlosť sietie 3,5 Mbit/s pre download 384 Kbit/s pre upload. ak by niečo, kludne sa pytaj.. snad som pomohol.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
no a potom ake apn pouziva mobilny internet, kde sa marketingovo presunula max. rychlost (teoreticka) zo 7,2 na 14,4Mb?
- lil_b
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 07. Dec, 2006, 02:00
MOI a IND ma max teor 14,4 pri HSDPA pri APN: internet, resp internet.vip ak maš doplatenu dynamicku ip adresu.
pls lil_b mne ide iba apn orangewap ale orange internet nie preco? mam desire a orange click alebo prima uz neviem kartu ...dik,
niekde som cital ze to na predplatenej karte nejde tak som skusil maminu kartu co ma pausal a tiez to neslo...?
niekde som cital ze to na predplatenej karte nejde tak som skusil maminu kartu co ma pausal a tiez to neslo...?