League of Legends (LOL)
Re: League of Legends (LOL)
Ahoj chcel by som sa spytat ci to este niekdo hrava?Keby ano tak mi napiste v hre hravam EU verziu moje meno je majcisen som 24 lvl.
V poslednom čase to brat drtí v jednom kuse. Aj keď podľa mňa Warcraft je Warcraft, ale občas keď tak pozerám, ako to hrá, tak to nevyzerá zle.
Spoiler: ukázať
hm, vsetky tieto hry, ktore sa snazia o slavu na zaklade ukradnutia napadu mozem uz len z principu je*at som zvedavy skorej na dotu 2, to tiez neviem ci sa komunita presunie...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Zwaro je to trocha ot, ale myslim ze nie, bude to napr. ako s cskom (ak sa to da porovnat), tiez doteraz vela vela ludi hrava 1.6 ked sa pozries na source, a ked to ma byt nieco ako wow a este ak to bude platene tak .
btw LOL som potom raz hral ale stacilo mi raz, vobec ma nenadchol.
btw LOL som potom raz hral ale stacilo mi raz, vobec ma nenadchol.
no platene to asi nebude, to nesedi do marketingu valve. a ako wow to asi tiez nebude... no uvidime
je uz potvrdeny nejaky datum na Dotu 2 ?
neviem o tom.
Vela ludi poznam co hrava LOL eu servery.. ak mas FB pridaj sa do skupiny League of legends (LOL) Cz/sk .
Včera som začal hrať na EU servery, celkom sa mi to zapáčilo. Ak by niekto chcel zahrať, pridajte si ma do friend listu, meno: Ajri
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
novidiš! včera si začal hrat a dneska to zas nejde, vidno že je to free lebo tie ich serveri su nejak velmi nachylne na poruchy. a ten chat issue riesia uz snad odkedy to je. ja mam nick wedrosvk keby nahodou, alebo aj biogen29. hrajem s kamosom co nedavno zacal hrat tak ked sa niekto chce pridat tak povečeroch hrame.Ajri napísal:Včera som začal hrať na EU servery, celkom sa mi to zapáčilo. Ak by niekto chcel zahrať, pridajte si ma do friend listu, meno: Ajri
Bolo by fajn ak by nás hralo viac, ideálne na 3vs3 a 5vs5 súboje (je to zadarmo, stiahnuť sa to dá na http://eu.leagueoflegends.com/ )
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
Ja som si to rád zahral. DoTa ma moc nechytila ale toto sa dá.
Stačí si vybrať dobrú postavu a nájsť na ňu taktiku, a ste immortal
Skončil som na lvl 12 potom už nebol čas nejak
Stačí si vybrať dobrú postavu a nájsť na ňu taktiku, a ste immortal
Skončil som na lvl 12 potom už nebol čas nejak
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Mne sa podarilo obnovit account ked bude pc asi sa pridam.
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
ak by niekto chcel zacat hrat tak nech mi posle mail cez ss a mu dam link. lebo je taka akcie ze "reffer a friend" tak by som daco z toho mal a Vam to je asi jedno, je to ten isty login.
zdravim LoL-kaci.. hravam to tiez.. podla mna lepsie ako dota.. dota nemala tolko moznosti co si pametam.. a furt sme mali poblem so zalozenim hry.. na LoL bol prednedavnom problem so serverom ale vyzera to ze uz to pojde lepsie.. hravam to kazdy den ak sa da.. zavislak jak hovado..
mam ale dilemu.. chcem poskladat komp ktory by zvladol LOL a nebol narocny na spotrebu.. chcel by som integrovanu grafiku a 2jadrovy procesor.. teraz to hram na Pc z podpisu co je zbytocne vykonne..
mam aj netbook s atomom (1 jadro) a integrovanou grafikou ale na tom sa to hrat neda.. v podstate mam viac moznosti ale neviem ktora to zvladne..
1. Intel Sandy Bridge sc.1155 s iGPu Intel HD Graphics 3000
2. AMD sc.FM1 AMD A8 X4 3850 (3650 asi nie.. ma slabsu grafu) s AMD Radeon HD 6550D
3. AMD Zacate E350 (Počet jader: 2, Počet threadov: 2) + MD Radeon HD 6310
4. Intel Atom D525 (2jadra,4trhready) + GMA 3150
lacnejsia moznost vyhrava.. a najlepsie kebyze mozem pouzit mini ITX dosku..
dik za rady
mam ale dilemu.. chcem poskladat komp ktory by zvladol LOL a nebol narocny na spotrebu.. chcel by som integrovanu grafiku a 2jadrovy procesor.. teraz to hram na Pc z podpisu co je zbytocne vykonne..
mam aj netbook s atomom (1 jadro) a integrovanou grafikou ale na tom sa to hrat neda.. v podstate mam viac moznosti ale neviem ktora to zvladne..
1. Intel Sandy Bridge sc.1155 s iGPu Intel HD Graphics 3000
2. AMD sc.FM1 AMD A8 X4 3850 (3650 asi nie.. ma slabsu grafu) s AMD Radeon HD 6550D
3. AMD Zacate E350 (Počet jader: 2, Počet threadov: 2) + MD Radeon HD 6310
4. Intel Atom D525 (2jadra,4trhready) + GMA 3150
lacnejsia moznost vyhrava.. a najlepsie kebyze mozem pouzit mini ITX dosku..
dik za rady