HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy
Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy
Neviem ci to takto funguje aj na desire hd ale na widlfire pocas hovoru menis hlasitost tlacidlom na boku na ovladanie hlasitosti
Spoiler: ukázať
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
.. funguje a preto mi to to prislo zbytocne na nieco taketo aj reagovat mozno mu ale maximalna hlasitost nepostacuje a potrebuje to este hlasnejsie .. potom uz len pri hovore staci polozit telefon dysplayom smerom k tolu a zapne sa hlasity odposluch alebo skusit druhe ucho.
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
diky donner, hovor bol prilis hlasny, potreboval som to stisit
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
ok, takze moj DHD je uz niekde v balicku na ceste ku mne, snad do tyzdna dojde
na ten novy FW (android 2.2.1) je nejaky jednoduchy sposob ako urobit permaroot s moznostou zapisu na flash?
idealne nieco na styl ako som to robil s 2.2 androidom
lebo uz certifikaty cakaju na telefon, aby som aj z neho vedel pristupit do svojej LAN cez OpenVPN
na ten novy FW (android 2.2.1) je nejaky jednoduchy sposob ako urobit permaroot s moznostou zapisu na flash?
idealne nieco na styl ako som to robil s 2.2 androidom
lebo uz certifikaty cakaju na telefon, aby som aj z neho vedel pristupit do svojej LAN cez OpenVPN
...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nie. Pre verziu .72 nie je zatial permaroot.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
posielali sme nase Desire HD na reklammaciu problem so seenzorom ktory zapna a vypina dislej pri teelfonovani
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- jcdenton12
- Používateľ
tak uz len dufat, ze mi ho v servise neupdatlifaugusztin napísal:Nie. Pre verziu .72 nie je zatial permaroot.
lebo s OpenVPN by som sa nerad rozlucil
...
-
- Moderátor
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Páni, nepoznáte dáku aplikáciu, ktorá mi z DHD urobí webkameru ? Ale takú, aby to zvládalo 30fps. Už som jednu skúšal (ip webcam) ale ide to iba 15fps.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- jcdenton12
- Používateľ
Ok
Takže telefón už mám konečne u seba
V servise sa Varanasi prejavila a vymenili microSD card reader aj SIM card reader
Datum, kedy bol telefón odovzdaný Orange: 23.12.2010
Dátum, kedy bol telefón doručeny do servisu v CR: 5.1.2011 !!!!!!!! ( podľa servisneho záznamu )
Dátum, kedy bol telefón odovzdany (po oprave) nazad DPD na doručenie do Orange pobočky: 6.1.2011 !!!
Do Orange bol doručeny : 12.1.2011
Len pre zaujimavost pošta SR -> Finland trvala 3 pracovné dni
Updatli Sw na 2.2.1 a telefón sa pri cítenie miesto odfotenia po za zaostreni vypne
Takže telefón už mám konečne u seba
V servise sa Varanasi prejavila a vymenili microSD card reader aj SIM card reader
Datum, kedy bol telefón odovzdaný Orange: 23.12.2010
Dátum, kedy bol telefón doručeny do servisu v CR: 5.1.2011 !!!!!!!! ( podľa servisneho záznamu )
Dátum, kedy bol telefón odovzdany (po oprave) nazad DPD na doručenie do Orange pobočky: 6.1.2011 !!!
Do Orange bol doručeny : 12.1.2011
Len pre zaujimavost pošta SR -> Finland trvala 3 pracovné dni
Updatli Sw na 2.2.1 a telefón sa pri cítenie miesto odfotenia po za zaostreni vypne
...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
lol pekne
nam sa tiez vratilo HD z reklamacie na promixity senzor a vymenili ho. zatial slape v pohode. tiez ho updatovali na 2.2.1
nam sa tiez vratilo HD z reklamacie na promixity senzor a vymenili ho. zatial slape v pohode. tiez ho updatovali na 2.2.1
- jcdenton12
- Používateľ
este taka otazocka ohladom marketu
ak si kupim aplikaciu v zahranici na zahranicnu SIM kartu, po navrate do SR a vlozeni SVK SIMky mi tie apps dufam ostanu, ci ?
lebo niektore su skutocne uzitocne
ak si kupim aplikaciu v zahranici na zahranicnu SIM kartu, po navrate do SR a vlozeni SVK SIMky mi tie apps dufam ostanu, ci ?
lebo niektore su skutocne uzitocne
...
-
- Moderátor
Zostanu, ale nebudes ich schopny aktualizovat. Preto odporucam pouzit root + MarketAccess.
- jcdenton12
- Používateľ
ok
no kedze som telefon uz nastavil, tak sa mi nechce az tak moc ist cez factory defaults kvoli downgrade
snad bude aj na 1.72 coskoro funkcny permaroot
takze este k tym Apps sa opytam narovinu na free ekvivalenty
potrebujem nejakeho SCP klienta
DroidSCP vo free verzii je sice fajn rychly (6-8 mbps) no limit na 2 subory max download je kruty
co je vsak horsie, na mojom routri nezobrazi ziadne subory na remoteFS, vraj chyba parsera, bude fixnute v dalsej verzii (1.5)
andFTP vo free verzii nevie SCP
ale mal som moznost testnut zakupenu verziu a ta funguje korektne aj s mojim routrom, vsetko pekne zobrazi, no download je pomalsi (max 1 mbps)
je nejaky free ekvivalent?
no kedze som telefon uz nastavil, tak sa mi nechce az tak moc ist cez factory defaults kvoli downgrade
snad bude aj na 1.72 coskoro funkcny permaroot
takze este k tym Apps sa opytam narovinu na free ekvivalenty
potrebujem nejakeho SCP klienta
DroidSCP vo free verzii je sice fajn rychly (6-8 mbps) no limit na 2 subory max download je kruty
co je vsak horsie, na mojom routri nezobrazi ziadne subory na remoteFS, vraj chyba parsera, bude fixnute v dalsej verzii (1.5)
andFTP vo free verzii nevie SCP
ale mal som moznost testnut zakupenu verziu a ta funguje korektne aj s mojim routrom, vsetko pekne zobrazi, no download je pomalsi (max 1 mbps)
je nejaky free ekvivalent?
...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
takto ku tomu marketu a zahranicnou sim. Ja som si kupil aplikaciu uz davnejsie na hero, a teraz ju na samsungu normane nainstalujem ale aj updatujem. Update nena nic spolocne so sim. Aplikacia ako taka sa ti viaze na gmail konto, nie na sim ani na telefon
takze updaty budu fungovat normalne
a nerootoval by som ak to naozaj nepotrebujes. radsej by som si zohal zahranicnu sim a stahoval cez wifi a tak podobne. market acces musis natavovat operatorov a musis ich prepinat
takze updaty budu fungovat normalne
a nerootoval by som ak to naozaj nepotrebujes. radsej by som si zohal zahranicnu sim a stahoval cez wifi a tak podobne. market acces musis natavovat operatorov a musis ich prepinat