Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
Tak akože klobúk dole. Ináč používate FAH GPU Tracker V2 ? Alebo sa to neoplatí a je lepšie to robiť po starom ?
Spoiler: ukázať
ja robim po starom kedze cez tracker aj tak neratalo dobre PPD takze trebalo HFM na monitoring tak ci tak. a hfm ma aj dalsie vyhody ako vzdialeny monitoring naprikald. mam konzolovy klient na gpu aj smp.
- popo666
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Jan, 2005, 20:00
Nechcem citat cely thread, prosim si len realne skusenosti Vas, co pouzivate ATI karty.
6 rokov pocitam v BOINCu, a teraz ked mam ATI kartu nemozem nic ine ratat, ako Milkyway@home a collatz, ktory ani nechcem (okaslat cisla). GPUGRID@home nema ati klienta a folding mal dlho problemy s vykonom. Moja 5870 ma 3 teraflopy po pretaktovani, ale ci sa ju oplati zapajat do projektu (nvidie maju menej ako polovicny teoreticky vykon a viac sa im dari v projekte). Takze to je moja otazka, ako je na tom ATI v praxi, kedze na stranke o tom maju dnes este menej, ako pred pol rokom, ked so mto naposledy kontroloval.
Chcem foldovat, len nechcem menit grafiku.
6 rokov pocitam v BOINCu, a teraz ked mam ATI kartu nemozem nic ine ratat, ako Milkyway@home a collatz, ktory ani nechcem (okaslat cisla). GPUGRID@home nema ati klienta a folding mal dlho problemy s vykonom. Moja 5870 ma 3 teraflopy po pretaktovani, ale ci sa ju oplati zapajat do projektu (nvidie maju menej ako polovicny teoreticky vykon a viac sa im dari v projekte). Takze to je moja otazka, ako je na tom ATI v praxi, kedze na stranke o tom maju dnes este menej, ako pred pol rokom, ked so mto naposledy kontroloval.
mokry PC:: CPU: 3770K @ 4.3GHz + EK Supreme HF * Laing DDC-1T * TOP XSPC Premium Laing DDC * Radiator EK Water Blocks EK-CoolStream XT || RAM: 2*8GB Kingston 1600MHz || MB: Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt || GPU: EAH5970 + EAH5970 @ CrossfireX + EK fullCover || SSD: Corsair GT3 120GB || PSU: Antec platinum 1300W || Mouse: Razer Lachesis || Keyboard: G11 || LCD: HP LP2475w
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
čo sa týka FAH momentálne sa nič nezmenilo
5870 dáva 4500 - 5500b podľa taktov, to je na úrovni 88GTS512
každopádne každý bod je dobrý
takže všetci čakajú na nového klienta
5870 dáva 4500 - 5500b podľa taktov, to je na úrovni 88GTS512
každopádne každý bod je dobrý
takže všetci čakajú na nového klienta
- popo666
- Používateľ
vdaka dexter, presne toto som potrebval vediet. Ono mozno do pol roka aj pod BOINC platformou upravia klienta (GPUGRID) a aj tam sa budu pekne luskat proteiny. Je mi luto opustit 6 rokov zbierancyh 8 milionov kreditov.
mokry PC:: CPU: 3770K @ 4.3GHz + EK Supreme HF * Laing DDC-1T * TOP XSPC Premium Laing DDC * Radiator EK Water Blocks EK-CoolStream XT || RAM: 2*8GB Kingston 1600MHz || MB: Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt || GPU: EAH5970 + EAH5970 @ CrossfireX + EK fullCover || SSD: Corsair GT3 120GB || PSU: Antec platinum 1300W || Mouse: Razer Lachesis || Keyboard: G11 || LCD: HP LP2475w
Od dneska máte nového člena (mňa ). Zatiaľ mi to počíta len procesor, no keď si zaobstarám normálnu grafiku, tak to bude počítať tá.
s novym v7 klientom to nevyzera zle http://foldingforum.org/viewtopic.php?p ... f7#p169900 ako spominal aj Gudas v novinke..
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Zdar mozno ste to tu riesili ale da sa pridat aj s PS3???
samozrejme, - http://folding.stanford.edu/English/FAQ-PS3
ked sa bude dat tak sa pripoj k nam - zadaj cislo Teamu: 124205
ked sa bude dat tak sa pripoj k nam - zadaj cislo Teamu: 124205
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Uz je niekto v tyme cez PS3? (nech sa nemusim luskat nastaveniami...
- popo666
- Používateľ
http://folding.stanford.edu/English/FAQ-PS3jutes napísal:Zdar mozno ste to tu riesili ale da sa pridat aj s PS3???
Mas tam rovno video, ako sa zapojit. Lahsie sa uz snad ani neda, ked to zrovnam s inymi projektami
ak si v boinc, zbytocne budes prechadzat na fah (ktory nevie vyuzit vsetok vykon hardveru) :/popo666 napísal:Nechcem citat cely thread, prosim si len realne skusenosti Vas, co pouzivate ATI karty.
okaslat cely boinc, radsej dam ten vykon do niecoho co ma vyznam
btw toto je tema o F@H
btw toto je tema o F@H