sekundarny HDD
sekundarny HDD
Mam taky problem, na trochu starsom pc padol windows tak som ho chcel preinstalovat lenze zalohovat data beznym sposobom by trvalo strasne dlho preto ho chcem pripojit k svojmu pc lenze nechce mi ho detekovat.Moj hdd je pripojeny cez s-ata a na tom starom sata ani nieje takze som pouzil kabel s cdromky ktory ma este jednu pripojku p-ata ked zapnem bios tak mi vobec nechce najst ten druhy hdd nastavil som IDE s-ata aj p-ata, nenaslo nic nove aked som dal len p-ata tak pytalo bootovaci disk neviem ci by pomohlo keby odpojim cdromku a pouzijem tu pripojku z nej.Nevedel by niekto poradit dakujem
Re: sekundarny HDD
a jumper na tom pata disku mas ako nastaveny? Slave alebo master?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Re: sekundarny HDD
bolo v kabli, ked som mal pripojenu cdromku tak to neslo vytiahol som pripojku z cdromky dal do hdd a uz idu obidva a moj povodny je ako master takze uz by to malo byt v poriadku vsetko vdaka aj tak