gigabyte gts250 1gb
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Jan, 2011, 20:20
Re: gigabyte gts250 1gb
v info o grafickej karte je napisane že ma podporovať OpenGL 2.1
http://www.vgadownload.com/nvidia-graph ... bit-gddr3/
ale mam program od kamarata ktory mi zisti všetko o mojom pc, vola sa Everest a v nom mi vypisalo toto:
može byť chyba v ovladačoch? neviem zohnať presne na tento typ grafickej karty, na stranke Nvidia su ale bohužial mi nefunguju
v info o grafickej karte je napisane že ma podporovať OpenGL 2.1
http://www.vgadownload.com/nvidia-graph ... bit-gddr3/
ale mam program od kamarata ktory mi zisti všetko o mojom pc, vola sa Everest a v nom mi vypisalo toto:
može byť chyba v ovladačoch? neviem zohnať presne na tento typ grafickej karty, na stranke Nvidia su ale bohužial mi nefunguju
a? nepísal len o Wolfensteinenewmi napísal:Napr. Return to Castle Wolfenstein je free a aj bola, takze tym to asi nebude. Skor by ma zaujimal, uz ten spominany operacny system, ze aky ma.
@adriano33030: stiahni a nainštaluj tento ovládač:
http://www.nvidia.co.uk/object/winxp-26 ... er-uk.html
a ešte:
http://download.cnet.com/OpenGL/3000-2212_4-19770.html
btw: neviem aká je to verzia Everestu, teda môže ukazovať aj blbosti.
s pozdravom, crux.
-
- Nový používateľ
blbosti neukazuje zrobil som test ne otcovom notebooku a ukazuje mu toto a to by malo aj mne
je to ten isty everest je pri nom napisane Ultimate Edition
a ten ovladac som uz skusal ale neda sa mi nainstalovat vypise mi tam 3 nainstalovane veci a pri nich error
a to co si mi poslal ten OpenGL95 si mily ale ten ovladac je na windows 95
ale inac diky za snahu
inač poradiť neviete?
je to ten isty everest je pri nom napisane Ultimate Edition
a ten ovladac som uz skusal ale neda sa mi nainstalovat vypise mi tam 3 nainstalovane veci a pri nich error
a to co si mi poslal ten OpenGL95 si mily ale ten ovladac je na windows 95
ale inac diky za snahu
inač poradiť neviete?
problém je niekde u teba so SW, lebo nevieš ani nainštalovať ovládač
a OpenGL 95 neexistuje/nie je to ovládač
s pozdravom, crux.
-
- Nový používateľ
no to že je problem so SW to už viem aj ja, ale nehovor že neviem nainštalovať lebo mne sa neda
a ten OpenGL95 je to čo si mi poslal ty je na windows 95 a hovorim pravdu si to stiahni a nainštaluj, da ti to niejake subory k tej složke kde je ten exe subor a maš tam Readme si ho prečitaj
a ten OpenGL95 je to čo si mi poslal ty je na windows 95 a hovorim pravdu si to stiahni a nainštaluj, da ti to niejake subory k tej složke kde je ten exe subor a maš tam Readme si ho prečitaj
mas CD ku karte? Ked hej tak vsetko potrebne je na tom CD a MUSI to ist nainstalovat.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Nový používateľ
ano mam to cd som si nainštaloval ako 1. ide mi všetko okrem OpenGLnewmi napísal:mas CD ku karte? Ked hej tak vsetko potrebne je na tom CD a MUSI to ist nainstalovat.
hm tak si nachystaj instalacne CD windows a skus toto:
1. odinstaluj nVidia drivery
2. manualne vymaz subor opengl32.dll v adresari Windows/system32
3. ak bude windows pytat CD, daj mu ho
4. nanovo nainstaluj drivery ku grafickej karte
(ehm aby som nemachroval tak to nemam z vlastnej hlavy. Ale jak som to cital, spomenul som si, ze kedysi davno za cias win 98 som tiez podobne riesil rovnaky problem)
1. odinstaluj nVidia drivery
2. manualne vymaz subor opengl32.dll v adresari Windows/system32
3. ak bude windows pytat CD, daj mu ho
4. nanovo nainstaluj drivery ku grafickej karte
(ehm aby som nemachroval tak to nemam z vlastnej hlavy. Ale jak som to cital, spomenul som si, ze kedysi davno za cias win 98 som tiez podobne riesil rovnaky problem)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Nový používateľ
furt ziadna zmena vlastne teraz som opengl32.dll vymazal a ani mi nechyba , nepyta ziadne cd ani update nič a sa mi podarilo dať asi na 10x pokus tie ovladače, ale furt nemam opengl asi potrebujem strašie ktore ho podporuju ale hladaju sa tazsie nez sa zda
vsetky ovladace podporuju opengl pokial viem. Uz sa mi to zda fakt divne, ze by ti to nefungovalo
-
- Nový používateľ
ja už mesiac lietam po nete a vraj moja graficka ma namiesto opengl využivať directx je na tom niečo pravdy?
-
- Nový používateľ
preinštaloval som cely pc aj windows a už mi ide OpenGL
ale ďakujem za pomoc
ale ďakujem za pomoc