No takze po tomto kratkom pozdrave by som sa chcel teraz zamerat hlavne na majitelov dosiek Abit NF8-V a procakov Sempron 2800+ Palermo (hlavne Robour a Nightmare).
Jedna sa mi o to, ze by som potreboval vediet presne informacie o nastaveni frekvencie pamati a FSB, pretoze som skusal nasledovne a neviem si to vysvetlit:
pri 166 delickou a HTT 3x sa dostanem na max 270s FSB, co je 2,16GHz procak, 810 HTT a 448 RAm. Nakolko pri tomto nastaveni su ramky dost nestabilne, hlavne pri hrach som skusal ist na nizsie s casovanim no potom som uz stracal frekvenciu htt a frekvenciu procaka
pri 133 som ocakaval vacsie zmeny, ale dokopy som z vysledku bol viac soknuty ako zo vsetkych. Pri tomto nastaveni som sa dostal na max 270 FSB, cize pamate skoncili na nejakych 350-360Mhz. Htt bola tiez nieco okolo 800Mhz.
Najsympatickejsie 100 nastavenie mi dalo nastavenie FSB po zvyseni voltaze az na 320 FSB, procak tym padom na 2,5Ghz, okolo 900 a nieco HTT, ale ramky klesli na slabych 339 Mhz asi nieco okolo toho, takze priepustnost nic moc.
A teraz vzhladom na AMDckovsky Hypertransport, mi ide o to ci sa radsej nastavit na 166 s vyssou priepustnostou, ktoru vsak budem musiet nejako znizit, lebo je nestabilna, ale sa hodit na 100 delicku a zostat pri 2,5Ghz procaku so sice slabou priepustnostou...
A ak by ste vedeli odpovedat preco je 133 tak suchoparna ak si zoberiete, ze 100 delicka pojde na 320!!! a 133 len na 270 to by mi fakt velmi pomohlo...
Len pre doplnenie, pocitacovy vykon vyuzivam predovsetkym na hranie hier a preto aj ten zaujem o taktovanie.
Skuste pomoct slovani!
inac SLOVENSkóóóóó!!! PoDme chlapci chcem medailu!!!!