výmena ventilllllátora
- themaestrohun
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 28. Dec, 2010, 19:26
výmena ventilllllátora
Caute chcem sa spytat ze ja mam na svojom procesore boxovany chladic a na nom keby som vymenil len ventilator na taketo nieco len ma viac lopatiek ci by to bolo lepsie http://www.alza.sk/ventilator-coolermas ... d45050.htm
Naposledy upravil/-a themaestrohun v Ut 01. Feb, 2011, 00:07, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
Re: coolermaster
2500RPM=strasne hlucne.
o aky cpu ide? skrinka?
//btw super nazov temy, nejaky iny clovek co to riesi to urcite jednoducho najde, ze?
o aky cpu ide? skrinka?
//btw super nazov temy, nejaky iny clovek co to riesi to urcite jednoducho najde, ze?
- themaestrohun
- Používateľ
ano ale ten moj nie je taky hlucny ja nemam presne ten model co som napisal ale tak isto vyzera ale moj je na cpu a nie do skrinky a skrinu mam velmi staru takze znacku neviem
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Mas amd predpokladam, pozri si aky ma ten fan rozmer, zmeraj normalne dlzku (neviem presne ci ma amd 70mm alebo 80), hento co si poslal je 80mm-vy a je (bude) dost hlucny. Budes ho regulovat doskou, teda pouzivas PWM regulaciu (4-pin)?
Ak by to bol 80mm a pouzil by si pwm tak by som bral toto
http://www.tichepc.sk/Gelid-Silent-8-PW ... =001027016
a zmen si ten nazov terajsi je fakt nezmyselny.
Ak by to bol 80mm a pouzil by si pwm tak by som bral toto
http://www.tichepc.sk/Gelid-Silent-8-PW ... =001027016
a zmen si ten nazov terajsi je fakt nezmyselny.
- themaestrohun
- Používateľ
ja nechcem kupit ventilator lebo mám ale hovorim ze nie taky aky som poslal len tak vyzera ale je mensi o nico a tensi
takej istej velkosti je ako boxovany ventilator na procesory ja sa to pytam ci by sa oplatil tento vymenit za ten co je boxovany za tento co mám
aky nazov mám dat?
takej istej velkosti je ako boxovany ventilator na procesory ja sa to pytam ci by sa oplatil tento vymenit za ten co je boxovany za tento co mám
aky nazov mám dat?
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Daj nazov napriklad 'vymena fanu na amd boxe' a nie coolermaster omg
zmeraj si ci ti to tam bude sediet rozmerovo, pozistuj si specifikacie ventilatorov (oboch), kolko maju otacok, aky hluk, prietok... zapoj ten fan ktory chces menit aby si ho predtym ako ho tam das aj pocul (hlavne ak je to daky noname) a ak sa ti bude zdat lepsi a bude splnat rozmery tak ho vymen. Viac sa neda povedat.
zmeraj si ci ti to tam bude sediet rozmerovo, pozistuj si specifikacie ventilatorov (oboch), kolko maju otacok, aky hluk, prietok... zapoj ten fan ktory chces menit aby si ho predtym ako ho tam das aj pocul (hlavne ak je to daky noname) a ak sa ti bude zdat lepsi a bude splnat rozmery tak ho vymen. Viac sa neda povedat.