Onlive
Re: Onlive
...a bude aj v Európe!
http://www.joystiq.com/2010/05/13/onliv ... rtnership/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.joystiq.com/2010/05/13/onliv ... rtnership/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Raduz1210
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 31. Máj, 2010, 10:48
Uz je to spustene
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... e-spustena

ja som nieco skusal cez to hrat ... ale potrebujes strasne rychly a stabilny internet a to ja nemam 

kde to spustim.. nejaka stranka? app?
"cloud gaming"
bez optiky (s nizkymi pingmi) , asi "trochu" problem
su v štáte California (PaloAlto), cize moj najbližší t-comacky ping tým smerom :

185ms
V ramci EU :

pokial nemaju servre aj v EU, je to slabota
bez optiky (s nizkymi pingmi) , asi "trochu" problem
su v štáte California (PaloAlto), cize moj najbližší t-comacky ping tým smerom :

V ramci EU :

pokial nemaju servre aj v EU, je to slabota
Naposledy upravil/-a Pietro sk v Po 31. Jan, 2011, 15:23, upravené celkom 3 krát.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja tomu nejak nerozumiem, nemam pri hrach nikde polozku ze zakupit, ale vsade mam, ze subscribed. to je nejaky trial mod alebo co?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
fuu..tak to je dost dobre toto..som myslel ze to bude len blud,ale ono to fakt funguje...ide to sice len v HD rozliseni,ale ak by bol server na slovensku tak to ide krasne..takto to malo asi polsekundovy lag...vzdavam hold
trochu vidiet komprimaciu na videu
inak kazda hra vyskusat polhodinu..skusal som metro..normalne sa hra spusti akoby som ju mal v kompe

trochu vidiet komprimaciu na videu
inak kazda hra vyskusat polhodinu..skusal som metro..normalne sa hra spusti akoby som ju mal v kompe

Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Po 31. Jan, 2011, 16:01, upravené celkom 1 krát.
no tak to doma vyskusam, to som zvedavy
Kolko MB to zerie co sa tyka datovej prevadzky za hodinu?
EDIT:
Tak som vyskusal Mafiu II a Batmana a dalo sa to hrat ale zdalo sami to trochu spomalene a grafika bola nejaka divna, slaba kvalita ako ked sa volakedy davno pozeral skomprimovany divx na velkej telke, take rozmazane to bolo a farby boli vyblednute.

EDIT:
Tak som vyskusal Mafiu II a Batmana a dalo sa to hrat ale zdalo sami to trochu spomalene a grafika bola nejaka divna, slaba kvalita ako ked sa volakedy davno pozeral skomprimovany divx na velkej telke, take rozmazane to bolo a farby boli vyblednute.
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
tam sa hry nekupujú, tak sa platí nejak za možnosť hrať...
mne to hučí s high latency, ale dirt 2 sa normálne zahrám, 30 mega upc
čo vlastne pingáte za ip? proste onlive.com, hej?
)
mne to hučí s high latency, ale dirt 2 sa normálne zahrám, 30 mega upc
čo vlastne pingáte za ip? proste onlive.com, hej?

Me like Pentium
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
samozrejme, ze sa tam hry kupuju. teda nie klasicky, ale ako pass na hranie.
mna len zaujimalo, ci tie odomknute hry uz budu odomknute nastalo, alebo je to nejaky trial.
mna len zaujimalo, ci tie odomknute hry uz budu odomknute nastalo, alebo je to nejaky trial.
da sa kupit bud pass na par dni alebo navzdy v podstate za cenu krabicovej verzie hry
skusal som to, napr take metro 2033 nemaju na full detailoch, urcite antialiasing tam nemali zapnuty a neviem ci aj efekty - ked som to spustil v reale na 5870tke tak to vyzeralo o triedu lepsie.
inak pre mna absolutne nehratelne... nejaky dirt so sipkami by sa mozno dal ale hocijaka hra s myskou mala neskutocny delay (pochopitelne). 12mbps stabilna linka - ale tu ide o pingy, kym neurobia na slovensku alebo niekde v blizkom okoli taku serverovnu tak mozu zabudnut na to ze by to niekto kupoval v nasich koncinach.
ale to ze dali 30m trial sa mi paci... aspon vieme na com sme.
inak ked som mal zapnuty folding tak mi to nechcelo spustit (na plno vytazeny cpu. pri starte robi test systemu, takze na uplne ze starych pc to nepojde.

skusal som to, napr take metro 2033 nemaju na full detailoch, urcite antialiasing tam nemali zapnuty a neviem ci aj efekty - ked som to spustil v reale na 5870tke tak to vyzeralo o triedu lepsie.
inak pre mna absolutne nehratelne... nejaky dirt so sipkami by sa mozno dal ale hocijaka hra s myskou mala neskutocny delay (pochopitelne). 12mbps stabilna linka - ale tu ide o pingy, kym neurobia na slovensku alebo niekde v blizkom okoli taku serverovnu tak mozu zabudnut na to ze by to niekto kupoval v nasich koncinach.
ale to ze dali 30m trial sa mi paci... aspon vieme na com sme.
inak ked som mal zapnuty folding tak mi to nechcelo spustit (na plno vytazeny cpu. pri starte robi test systemu, takze na uplne ze starych pc to nepojde.
Naposledy upravil/-a valistar v Ut 01. Feb, 2011, 12:27, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
na ich webe si nejak prihlasis svoju debetnu kartu..a potom len v onlive aplikacii kupis bud trial na 3 , 5 dni alebo furt,cital som niekde ze sa mozes stat aj betetesterom..a potom hrat vsetko zadarmo...
že či nebude problém v tom, že pri 30min deme ti nepustia hru na plné gulevalistar napísal:skusal som to, napr take metro 2033 nemaju na full detailoch, urcite antialiasing tam nemali zapnuty a neviem ci aj efekty - ked som to spustil v reale na 5870tke tak to vyzeralo o triedu lepsie.
Me like Pentium
nemyslim, pointa trialu je vyskusat si ake to bude ked si to kupim... tym by si to dost pokazili, keby trialistom takto obmedzili zazitok - vsak v biznise ide velmi casto o prvy dojem... nie?
problem bude skor tu:
Optimal system requirements: Metro 2033
- Core i7 CPU
- Nvidia DirectX 11 graphics card (Geforce GTX 480 and Geforce GTX 470)
- As much RAM as possible (8 GiB+)
- Fast HDD or SSD
teda hra by lahko brala 3-4x viac vypoctoveho vykonu ako ostatne hry.. osekanim par nastaveni ju vsak dostali do priemeru
problem bude skor tu:
Optimal system requirements: Metro 2033
- Core i7 CPU
- Nvidia DirectX 11 graphics card (Geforce GTX 480 and Geforce GTX 470)
- As much RAM as possible (8 GiB+)
- Fast HDD or SSD
teda hra by lahko brala 3-4x viac vypoctoveho vykonu ako ostatne hry.. osekanim par nastaveni ju vsak dostali do priemeru