zostava nefunguje
Re: zostava nefunguje
tak to zapoj do toho 4pinu na doske tak aby to pasovalo (nie ze to tam narves na silu, kazdy pin ma svoj tvar aj na doske aj na kabli !!)
a skus pustit
a skus pustit
Spoiler: ukázať
uz to ide len mi prezmenu nebere boot cd v biose je nastaveny 1 na cd a nechce nacitat win.vypise insert boot device
no hura takze gamma na to kápl
a mas dobre CD/DVD?
nenapise ti to tam taky text ze press any key to boot CD alebo daco take?
a mas dobre CD/DVD?
nenapise ti to tam taky text ze press any key to boot CD alebo daco take?
uz len blika uvodzovka aj ked tam je dvd aj ked tam nieje stale len blika ta uvodzovka
ale pred tym nez ti to napise ze insert boot device
takto
zapnes pc, zobrazi sa bud pekny obrazok alebo udaje o procesore pamatiach atd a potom by sa ti mal ten napis zjavit hore ak to mas ofsem dobre nastavene v Biose
takto
zapnes pc, zobrazi sa bud pekny obrazok alebo udaje o procesore pamatiach atd a potom by sa ti mal ten napis zjavit hore ak to mas ofsem dobre nastavene v Biose
to ukazovola ked som nemal zasuniti hdd teraz sa dostanem F2 iba do biosu tam nastavim boot 1 cd dvd 2 sata a nic to nespravi iba to raz pipne a to je vse
a mas zapojenu tu mechaniku fakt dobre?
aka je to mechanika? SATA alebo PATA (IDE)
je tam aj napajaci kabel aj datovy?
aka je to mechanika? SATA alebo PATA (IDE)
je tam aj napajaci kabel aj datovy?
ide mechanika stara ked ju najde bios tak musi byt dobre zapojena ne?
master
vihodi konfiguraciu a potom to len pipne a blika uvodzovka to je vsetko v biose je nastanea 1dvd 2 sata
uz to ide
botovacie dvd bolo zle
no ale zasa mi nejde najinstalovat win7 uz 5min to stoji na 0% pri rozbalovani suborou win
no ale zasa mi nejde najinstalovat win7 uz 5min to stoji na 0% pri rozbalovani suborou win