Problém s NTLDR
Problém s NTLDR
V PC som mal starý disk a tak som si kúpil nový segate baracuda 1.5tb. Nainstaloval som system, lenze som pri tom nechal v PC aj stary disk. A tak teraz ked stary disk vyberiem a novy si tam necham vzdy po zapnuti mi vyhadzuje NTLDR is missing. Normálne by som to riešil repairom z CD ale tu je háčik. Nejde mi nabootovať CD! Prosím toto tu neriešte viem ako bootovať CD niesom žiadny d*bil. A ďalšia vec. Keď mám v PC starý disk normálne si zapnem ten nový (dá mi na výber medzi dvoma OS) a všetko ide ako má. Rád by som ale LEN ten nový disk a táto "závyslosť mojich HDD" ma fakt s*rie. Za skorú pomoc budem rád.
Re: Problém s NTLDR
treba skopirovat subor ntldr zo stareho disku na novy C:
je to hidden a read only subor.
je to hidden a read only subor.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
hmm, ntldr eror hadze aj ked bios nedeteguje HDD pripadne ked hdd zacina odlietat do teplych krajov... resp. ked neni nastaveny hdd ako primarny boot hdd, aj ked ano moze pomoct to co SurrrendeR hovori, zase dalsi mozny pripad... ja som mal ale skusenosti prave s hentymi troma (raz dokonca vsetky naraz )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Našiel som si tú chibičku krásy. Keď si dám NOVÝ HDD ako PRIMÁRNY tak mi tam vyhodí to NTLDR. Ale keď si ako primárny nastavím ten starý HDD tak mi aj windows ktorý je na novom disku ide bez problémov Ja tomu nechápem. Kludne to prehodím aj manuálne, len keby ste mi PRESNE povedali ČO Z KADE prekopírovať a KDE. Lenbo sa mi nechce snoriť po windowse