Iphone 3g aky FW nahodit ?
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Iphone 3g aky FW nahodit ?
Ahoj takze mam iphone 3G 8GB a momentalne tam mam nahodeny FW 3.1.2 ale kedze mi odchadza wifi, tak pod domnienkov ze to spravi restore, tak by som uz aj nahodil novy FW a spravil jailbreak, otazka je aky FW + potrebujem aj unlock, takze co odporucite ?
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Re: Iphone 3g aky FW nahodit ?
pokial viem tak 4.0.x su na prd pre 3g ale pocul som ze 4.1 je uz lepsie natom, hlavne nezapinaj multitasking lebo zle nedobre to na neho posobi.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- Endy
- Používateľ
jj o tom multitaskingu som cital, ze to spomali telefon, a viem, ze su este nejake novsie verzie ako 4.1 iked neviem ci sa uz daju jailbreaknut a nasledne unlocknut, musim to este postudovat... Ale robim to hlavne, aby som rozchodil tu wifi, no myslim, ze to bude skorej HW problem ako SW. Nestalo sa to aj vam, ze wifi prestalo fungovat ? btw skusal som ho dat na 3/4 hodinu aj do mraziaku, ale nepomohlo
4.2.1 si nahod. aky mas baseband? chces JB? potrebujes Haktivaciu? len si nanahod ipad baseband tj 6.15 ako ja lebo s tym uznepohnes + ipad baseband ti zamedzi pristup k gps modulu, ostatne ide ako ma
ja mam 3g, 4.2.1 JB+haktivaciu , unlock cez ultrasnow ide uz bez problemu. ide vsetko okrem gps. ako multitasking pouzivam backgrounder , v MT mam nahodene telefon, sms, ipod, system ide bez chyb. Backgrounder je spraveny tak, ze jakmile mas prost emalo ram, zhodi proces v MT pozsataveny. nieje to tak debilne jak ked to mas od apple priamo ze za kazdu cenu to drzi a potom to je spomalene.
ja mam 3g, 4.2.1 JB+haktivaciu , unlock cez ultrasnow ide uz bez problemu. ide vsetko okrem gps. ako multitasking pouzivam backgrounder , v MT mam nahodene telefon, sms, ipod, system ide bez chyb. Backgrounder je spraveny tak, ze jakmile mas prost emalo ram, zhodi proces v MT pozsataveny. nieje to tak debilne jak ked to mas od apple priamo ze za kazdu cenu to drzi a potom to je spomalene.
- Endy
- Používateľ
ved uz som rozmyslal nad tou 4.2.1 no len som si precital par negativnych prispevkov na iphonackom fore, hlavne koli CFW, ze ten robi problem, no ale vyskusam to zato nic nedam.
a backgrounder som pouzival aj doteraz cize viem o co sa jedna
a backgrounder som pouzival aj doteraz cize viem o co sa jedna
- Endy
- Používateľ
Broslowski a co je to haktivacia ? prvy krat to pocujem
Haktivacia sa nazyva proces, ktory ti zaruci ze nebudes musiet aktivovat iphone cez itunes , ak nepouzivas kartu operatora, v akom bol kupovany.
Priklad. Mam iphone z NEMECKEHo Tmobile. jakmile tam dam slovensku kartu hoc aj Tmobile, iphone sa mi nepodari aktivovat cez itunes, a teda som zaseknuty na obrazovke ktora mi kaze aktivovat fon cez itunes.
Ak mas napr fon kupeny v Slovenskom tmobile, a mas orange, staci ti Tmobile kartou aktivovat iphone, a po odblokovani (ultrasn0w napr) mozes pouzivat iphone na hociaku siet.
Ide o to ze pokial nezmaknes haktivaciu, nedostanes sa k unlocku.
Dalsia moznos haktivacie je cez custom FW. Ta je najpouzivanejsia .
Priklad. Mam iphone z NEMECKEHo Tmobile. jakmile tam dam slovensku kartu hoc aj Tmobile, iphone sa mi nepodari aktivovat cez itunes, a teda som zaseknuty na obrazovke ktora mi kaze aktivovat fon cez itunes.
Ak mas napr fon kupeny v Slovenskom tmobile, a mas orange, staci ti Tmobile kartou aktivovat iphone, a po odblokovani (ultrasn0w napr) mozes pouzivat iphone na hociaku siet.
Ide o to ze pokial nezmaknes haktivaciu, nedostanes sa k unlocku.
Dalsia moznos haktivacie je cez custom FW. Ta je najpouzivanejsia .