NO, mam nasledovny problem s ktorym si neviem rady uz 4 dni..
Ide o moj stari pc,, teda Duron 1.3Ghz Morgan 100Mhz FSB..
Doska bola Matsonic MS8157E..
PC normalne bezalo dokym nezacal zamrzat pri bootovani.. neskor som sa nedostal uz ani do BIOSU, po stlaceni "del" pc zamrzol.. takto sa to opakovalo parkrat a teraz uz sa pc aninezapne, speaker nepipa, je ticho..
Skusal som menit ako ramky, .SDR,DDR a nic, takisto aj VGA do AGP a aj do PCI, kedze doska ma integrovanu.. zmazat cmosku atd a nic nepomohlo,, stale nic.. procesor sa zahrieva, co podla mna znamena, ze CPU funguje, alebo sa mylim?
Tak som to hodil na dosku, ved je to Matsonic a po 4 rokoch sa rozhodla odist..
Dnes som kupil dosku MSI KT4AV, nahodil komponenty a nic,, pc nezapne.. menil som ako ramky,zdroje, vga ale stale nic.. ale CPU sa zahrieva..
Este, nemoze to byt tym, ze doska podporuje aj 333FSB a default je napr nastavene na 133?
PC nejde zapnut ani zmene dosky
Pri tej MSI doske, ked das clear cmos tak default nastavi 100Mhz. Vsetky dosky (socket A) by mali zacinat na Fsb100 ovsem na niektorych su take male jumpre kde sa da Fsb nastavit "natvrdo". Pozri ci niekde daco take nie je.
Este ma napadlo nemas na tom durone spajane mostiky ? Kedysi som to robil pentelkou a po case tuha prestala na niektorych fungovat. Potom som mal podobne problemy.
Este ma napadlo nemas na tom durone spajane mostiky ? Kedysi som to robil pentelkou a po case tuha prestala na niektorych fungovat. Potom som mal podobne problemy.
Naposledy upravil/-a robour v Po 20. Feb, 2006, 14:51, upravené celkom 1 krát.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
hm
ako vies ze je odpaleny? co ked ma len mikroskopicke (alebo vacsie) poskodenia rohov napriklad, alebo "vnutornosti" co sa vysokou teplotou alebo voltazou stava...-TAMY- napísal:ale odpaleny cpu sa zahrieva?