originál veriza čoho? sevenu? no jasné...
btw je aj neoriginál verzia?
btw2 k problému nič?
"A computer is a stupid machine with the ability to do incredibly smart things, while computer programmers are smart people with the ability to do incredibly stupid things." Bill Bryson
preco drivery od realteku ked mam konfiguraciu 5.1 neviem mozno aj ine hraju potichu a skoro ziadne basy ako by boli vypynute cim to je nedoladeny oladac?
Mna sa to dost casto stava, ak subor vitiahnem z RARka, prebehne extrahovanie ale ten subor na ploche nieje. Total commander ho vidi, no explorer nie. Tiez staci dat Obnovit a je tam. / Win 7 64bit
problem s quick launch-om
win7 64bit - nastavim si novy toolbar quicklaunch no po takmer kazdom reboote zmizne a mozem ho nastavovat nanovo.
vie niekto riesenie? uz som prebrowsdal net aj M$ fora, aj o tom pisu ale riesenia som sa nedocital.. iba takeho ze M$ officialne nepodporuje QL. No imho to nieje dovod na to aby QL mizol nepravidelne po reboote.
Neviem ci ide o bug alebo chybu umna, ale zcasu nacas sa stane, ze klavesova skratka na kalkulacku mi prestane fungovat. Musim to nastavit znovu. Medzi tym bol uz reinstalovany win a stale sa to stane.