elementar: samozrejme je to public...maximalne sa logujeme na Teamspeak...P€P0X tam pre nas vytvoril miestnost pc.sk, tam sa zideme a mastime co nam sili daju
ak sa chces pripojit na TS tak IP:195.80.166.34, port:26713, miestnost pc.sk
FEAR: dnes samozrejme dame zas...snad mi do toho nic nepride
vcera bola dobra hra, na novej grafe sa hned lepsie hra zo zaciatku som oasis a harvest day moc nemusel, ale uz im zacinam dojst na chut
to elementar: staci mat nekoho z nas vo friends a pripojit sa, mozes si mna napriklad: PUNISHERSK
myslite ze je to aimbot? mne sa zda ze hej.. smutne na tom je ze tito tipci vyhrali zrejme vdaka cheatom 8x HD 6870. LOL to aby som zacal cheatovat
Aimbot by som nepovadal, je to trochu nadsene zo strany chlapika co to tocil. Kazdopadne vela divnych veci tam je ale to moze byt aj luck alebo spominane wh
vcera ma 50lvl s cez 1000hodin played oznacil za aimbotera jednoducho ma sral s tym trapnym golom ked som hral za asaulta... tak som vzal 8starovu sv98ku a dostal 4hlavy (2marksmany) +1 no zoom v priebehu 5tich minut... traged odisiel
Naposledy upravil/-a elementar v So 05. Feb, 2011, 20:34, upravené celkom 1 krát.
OkiGraphics napísal:Ja som dnes hral chvilku, ale vobec mi neslo... taketo dni mavam aj v CoD2, proste neviem sa na to sustredit vobec, a potom to tak vyzera..