Battlefield: Bad Company 2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield: Bad Company 2
ja mam nabeh uz na druhu z abakanom ja tu zbran proste milujem so spojenim 40 mm shotgun, inac dnes som hral a kombinacia GOl so 4x optika ked som v pohybe je brutal. vyuzivanie motion mines a posuvat sa dopredu je sranda
pekne miestecko som si nasiel http://img821.imageshack.us/f/bfbc2game ... 62438.jpg/
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Len mi vysvetlite ako teamu pomahate svojim snipovanim. Pretoze realne v BC2 je potrebny maximalne tak jeden velmi dobry sniper, alebo ziadny.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
pekne, tam sa da vystverat?P€PoX napísal:pekne miestecko som si nasiel http://img821.imageshack.us/f/bfbc2game ... 62438.jpg/
tak dvaja traja je dobre mat v teame, ked hra 18 na 18, ked 12 na 12, tak 1-2 stacia podla mnaLen mi vysvetlite ako teamu pomahate svojim snipovanim. Pretoze realne v BC2 je potrebny maximalne tak jeden velmi dobry sniper, alebo ziadny.
hahaha hned som vedel ze tu niekto da taky koment. To som len skusal sa tam dostat. So snipou hravam uz malo a ked aj som sniper tak to pekne rushujem pretoze na blizko viem lepsie zabit ako na dialkufaugusztin napísal:Len mi vysvetlite ako teamu pomahate svojim snipovanim. Pretoze realne v BC2 je potrebny maximalne tak jeden velmi dobry sniper, alebo ziadny.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tak raz za cas je dobre si dat oddych v podobe snipera a posedet si nekde v kricku, ja tiez mam nahrateho viac za assaulta a ked team da tlacim sa co najviac dopredu
faugusztin napísal:Len mi vysvetlite ako teamu pomahate svojim snipovanim. Pretoze realne v BC2 je potrebny maximalne tak jeden velmi dobry sniper, alebo ziadny.
mam za sniupu cosi nahrate .. dlho som ho nemal v ruke .. no neviem ci uz aj niekedy budem .. do krvy ma uz vytacaju .. normalne ich odje...t na jeden server a nech je kazdy sniper a nej sa je..e na kopec do buriny a nech po sebe strielaju .. nic ma viac nevytoci jak ten absolutny prejav nezaujmu o hru o ludi co ma v time .. proste v <> tim v <> vlajky v <> vsetko .. uplne v <> od vsetkych a zbiera si svoje killi .. ked stretnem (a to stretnem skoro vobec) snipra pri vlajke tak to beriem .. snazi sa beha na svoj ukor lebo na blizko to ma horsie ale taku hru ze proste sa squad vyberieme na vlajku a za 30s je po squade lebo zo 6 stran prose len svizdia gulky z nevedna ./// tak to je fail ..
nema cenu to riesit .
a to je o demencii .. vcera .. zacala mapa idem do heli niekto sadol ako pilot, ja knemu .. letime k prvej vlajke ...jeeeeeeeb a tipek si to po vlasnych k vlajke .. ne nebolo ineho prostriedku aby sa tam dopravil ked chcel vlajku .. tanky , auticka , buginy .. nie chcel pomoct teamu .. tak helinu aj somnou jebol o zem nepolozil ju normalne na zem ked uz nechel letiet ale zobrat vlajku mohol som prestupit a ist dalej ..bude sa je..t .. nebude ma totizto v <>, 150b za vlajku a cauy parky ..v <> helina v <> jeden z timu ..
nema cenu riesit .
Naposledy upravil/-a FEAR v Ut 08. Feb, 2011, 19:10, upravené celkom 2 krát.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ja beriem uz dlhsi cas ak som recon gol s 4x zoomom, grach, c4ky, +hp/+dmg perk a idem do subojov na blizko, c4kami sa snazim zozadu davat vozidla ak sa k nim dostanem, gol na blizko je 1hit 1kill, acog umoznuje trafit co to aj na dialku celkom (kedze gol je velmi presny). motion sensory su velka vyhoda aj pre tym/squad ked ich casto davam.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ja hravam vacsinu za recon, ale sniperku som od beta verzie BC2 minuleho roku v ruke nemal. Recon je u mna M14+oznacovacia pistol+mortar+motion sensor. A hybaj s teamom dopredu, pricom hadzem motion senzory. To je naco je tento class urceny, nie na vysedavanie po krikoch.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
no nic nemam proti tvojmu stylu, ale ked pocujem slovo sniper, tak sa mi vybavi praveze to vysedavanie po krikoch
ja ked snipujem tak si dam GOLu s red dotom to je ti prdel
inak cg k 10k prispevkom
ja ked snipujem tak si dam GOLu s red dotom to je ti prdel
inak cg k 10k prispevkom
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ked si das golu s red dotom a mas dobry zrak tak to je naramna prdel
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
snajper z takym krasnym rozhladom je pre kazdy tym podla mna prospesny aspon tym ,ze pekne redukuje druhu stranu... samozrejme v modu Conquest je to diskutabilnejsie
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Tjn sniper je diagnoza... no ine je byt recon... a je ine byt sniper ktory byva best player v hre este zajtra zahram a mam platinovu SV98ku, GOL sa moze schovat.... a 6hviezd na C4 lvl 27
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
neviem co na tej SV98 vsetci vidia, mal som to v ruke par razy ale inac hroza, ked uz tak GOLu alebo tu prvu (nvm ako sa vola)