dvi/hdmi kabel

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
miro146
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 15. Nov, 2009, 21:18

dvi/hdmi kabel

Príspevok od používateľa miro146 »

Ahojte,
ako vyplyva z nazvu temy zhanam dany kabel. Momentalne pouzivam DVI - DVI .. no budem stahovat pc o poschodie nizsie, avsak sucasny monitor SAMSUNG SyncMaster 2433BW si chcem ponechat v izbe, to znamena ze budem vrtat dieru :laugh: a kedze je dvi koncovka velmi siroka musi byt aj diera siroka( stym su potom spojene starosti s vecsou vrtackou a vrtakom :rolleyes: ) , preto uvazujem prave nad moznostou DVI-HDMI kde pre hdmi koncovku hravo staci aj polovicna diera.

Z pc teda pojde HDMI kabel do monitora ktory ma len dvi alebo vga vstup. Hladal som a nasiel som toto
http://datacomp.sk/kabel-hdmi-dvi-typ-h ... 35235.html
na prvy pohlad sa mi pozdaval aj som ho chcel objednat, potom som si vsimol ze mu chybaju stredne kolicky - ma ich akosi menej a docital som sa v popise ze zobrazuje prekladane 1080i do max rozlisenia 1920*1080 neviem presne co to znamena ale myslim si ze neprekladane by malo byt lepsie no taky som v datacome akosi nenasiel, moj monitor ma rozlisenie 1920*1200 preto by som vas chcel poprosit o link na kabel (najlepsie z kosic, no ak nie nevadi) ktory bude fungovat aj na mojom rozliseni v rovnakej kvalite ako doterajsi DVI-DVI kabel. Momentalne som spokojny s obrazom nerad by som si pohorsil.

Este ma napadla moznost hdmi-hdmi a tato redukcia http://datacomp.sk/redukcia-dvi-hdmi-ty ... 16688.html
pisu tam neprekladane , takze neviem teraz ako. Mozem kupit aj tu redukciu avsak nemam hdmi-hdmi kabel ten budem musiet kupit tiez a to sa mi potom asi trochu predrazi . Dik za rady :)
MB: ASRock B450 Pro4 CPU: AMD Ryzen 5 1600AF + Arctic Freezer 34 VGA: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 6G SSD: Samsung 970 EVO 1TB DVD-RW: Samsung SH-S223C RAM: PATRIOT Viper 4 Steel Series 16GB DDR4 3600 MHz CL17 2x 8GB PSU: Seasonic M12II 520W Monitor: Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" CASE: Lancool PC-K58
Používateľov profilový obrázok
xcubus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00

Re: dvi/hdmi kabel

Príspevok od používateľa xcubus »

HDMI ako aj DVI ma verziu single a dual link...mozno to je to co hladas :)

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"