novy mobil, max. 150€
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
novy mobil, max. 150€
tak vzhladom na to ze moj stary bol oznaceny za nebezpecny, tak si kupim novy. dotykovy displej je must, fotak s bleskom by bola parada ale nie nevyhnutnost, wifi tiez by som rad mal..
zatial uvazujem:
http://www.alza.sk/lg-gm360-viewty-snap ... 7.htm#foto
http://www.alza.sk/samsung-b3410-corbyp ... .htm#popis
co vy na to?
zatial uvazujem:
http://www.alza.sk/lg-gm360-viewty-snap ... 7.htm#foto
http://www.alza.sk/samsung-b3410-corbyp ... .htm#popis
co vy na to?
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
Re: novy mobil, max. 150€
no asi tolko, ze si to mas dat do nakupnej poradne ... inak, klasicke low end-y. Ale Samsung je v tomto myslim celkom OK, ak teda nechces smartfon.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Popozeraj sa po pouzitom htc hero
- landrower
- Pokročilý používateľ
som rozmyslal pouzity iphone starsi, ma niekto prehlad po com chodia?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
doporucujem htc Hero, vyborne zariadenie.
do ufona nechod, uz by si zohnal len 3G do tej sumy.
do ufona nechod, uz by si zohnal len 3G do tej sumy.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
3g je uz stara sunka. multitasking uz robieva problemy, novsi system je tam znatelne pomalsi. To uz keby apple tak 3gs, lenze to je cenovo niekde ulne inde. taktiez co si redstavujes stym telefonom za robotu? naprikladtake blackberry zariadenia su tiez velmi dobre ak by si to potreboval na email, hovory atd. Nie ale na hranie
- landrower
- Pokročilý používateľ
no na hranie akurat tak obcasne, ale nejake urcite.... aj preto ma napadol iphone, paradne hry...
inak je multitasking nejak nevyhnutne potrebny, resp. co mam chapat pod multitaskingom v mobile? co vsetko berie iphone ako aplikaciu?
inak je multitasking nejak nevyhnutne potrebny, resp. co mam chapat pod multitaskingom v mobile? co vsetko berie iphone ako aplikaciu?
- landrower
- Pokročilý používateľ
aj tak sa mi asi skrta rozpocet, takze pojdem do dacoho lacneho bazaroveho..
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
novy wildfire, myslim ze ak najdes nejakeho zufalca, kupis bez problemov za 150 pred tebou vybraty telefon. ma to 5mpx fotak s bleskom, wifi (vies vyrobit aj router z telefonu), dotyk display, celkom dobry, len bohuzial "trosku" maly na dnesne pomery.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
3g je sice stara sunka, ale s 3.1.3 je stale rychlejsi jak podaktore namakane androidy s neviem akym konfigom a stale dokaze nakopat rit vela telefonom, a ano, mam osobnu skusenot .ide po 160€ cca... a prave ten by som odporucal ale len s 3.1.3 (oproti 4.2.1 asi 4-5 krat zrychlenie iOS a ano aj toto mam skusene)
90% hier slape tak isto ako na novych iphonoch, bez problemu, na hranie je to skvela platforma. Osobne by som sa na 3GS vykaslal skor, ak chces lacny fon kludne 3G, ak chces top , 4ka...
90% hier slape tak isto ako na novych iphonoch, bez problemu, na hranie je to skvela platforma. Osobne by som sa na 3GS vykaslal skor, ak chces lacny fon kludne 3G, ak chces top , 4ka...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
to je fakt ze na hranie do tych penazi lepsiu krabicu nenajdes. low a stredna trieda androidov nie je na hranie tych najnovsich 3D hier koli absencii grafickeho cipu. android ma skor prednost v moznosi upravovania systemu a vzhladu. spravenie Hot Spotu z telefonu. Proste najdes viacero pro a proti.
3.1 je uz dost stary system a najdi si co obsahuje a co nie
3.1 je uz dost stary system a najdi si co obsahuje a co nie
- landrower
- Pokročilý používateľ
hovoris ze na upravenie vzhloadu je lepsi android? ja neviem ale co som videl s iphonom co sa da tak to by som netvrdil..
a wifi hotspot uz vobec ne, to sa iphonom tez da no problemo... (to sa dokonca da aj s mojim touch 2, co stoji asi 230 eur, len sa to nema rado s edge ateda to funguje len ked som cez wap / ked som pichnuty v kompe - obcas ho pouzivam ako wifi antenu k staremu notasu co nema wifi )
a wifi hotspot uz vobec ne, to sa iphonom tez da no problemo... (to sa dokonca da aj s mojim touch 2, co stoji asi 230 eur, len sa to nema rado s edge ateda to funguje len ked som cez wap / ked som pichnuty v kompe - obcas ho pouzivam ako wifi antenu k staremu notasu co nema wifi )
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tu sa bavime o starom 3G so starim system tak bacha
a ak chces robit v ufone vacsie zmeny tak musis spravit jail break
android je v tomto omnoho viacej otvoreny a bez toho aby si nejako musel hackovat system si ho dokazes prisposobit.
a ak chces robit v ufone vacsie zmeny tak musis spravit jail break
android je v tomto omnoho viacej otvoreny a bez toho aby si nejako musel hackovat system si ho dokazes prisposobit.