Rozbehanie skenera UMAX Astra 3400 pod Win7

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Rozbehanie skenera UMAX Astra 3400 pod Win7

Príspevok od používateľa felipe25 »

Vie mi niekto poradit ako rozbeham skener UMAX Astra 3400 pod Windowsom 7?

Dnes sa mi podarilo nahodit ovladace ktore mal UMAX na stranke pre Windows XP - s tym ze v spravcoi zariadeni vo Win7 uz je skener normalne vysvieteny ako USB Scanner, nie ako Unknow device. Avsak ked idem cez OVladaci panel - zariadenia a tlaciarne a dvakrat nanho kliknem ako ze chcem skenovat, vypisu chybu:

Skener sa neda pouzivat. Nainstalujte WIA ovladace ktore najdete na CD od vyrobcu.

Myslim ze to nieje neriesitelny problem alebo ano? Ako mam dostat WIA do win7? Nasiel som nejaky WIA driver ale pre skener Canon, no instalacia je taka ze nieco to rozbali a tym to konci, Windows si nepyta cestu k WIA proste len to chce mat ako svoju sucast...

Diky
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro
mmichalll
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 30. Nov, 2006, 02:00

Re: Rozbehanie skenera UMAX Astra 3400 pod Win7

Príspevok od používateľa mmichalll »

No asi máš smolu, podla oficiálnej stránky UmAxu nie je tento skener podporovaný na Win 7
Ešte skús pustiť maľovanie (skicár) - Súbor - zo skenera alebo fotoaparátu či ti to pôjde tam

Návrat na "Operačné Systémy"