Shift 2: Unleashed
- PROMETHEUS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Re: Shift 2: Unleashed
toto je jedna z hier pri ktorej som si na 100% isty, ze si ju nekupim. radsej by som privital nejaky remake nfs porshe, vtedy to este za nieco stalo
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Need For Speed Shift 2: Unleashed
mne sa to práve páči, podľa mňa tomu od porsche novšie nfs nesahajú ani popätySTENLY napísal:presne tak... to NFS tam nemá byť a preto ho aj oficiálne zrušili... toto už nie je "Need for Speed"... toto sú ďalšie preteky, kde sa točíte stále dookola po tej iste trati... na to úplne stačí F1OkiGraphics napísal: to NFS by sa malo z nazvu temy dat prec
nech už urobia konečne niečo poriadne na spôsob Underground 2 alebo MW, kua....
nfs v podstate takto nejak začínalo aj ked tam boli aj otvorené trate
už sa neviem 2 dočkať, no Shift si NFS nezaslúži pretože je oveľa lepší ako posledné patoky z názvom NFS na začiatku
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
shift 2 vyzera fakt dobre...paci sa mi dost vela ficuriek, co to ma...hlavne helmet cam
ale taktiez by som uvital nejaky "remake" NFS porsche unleashed, pokojne aj s inou znackou
ale taktiez by som uvital nejaky "remake" NFS porsche unleashed, pokojne aj s inou znackou
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mne by stačilo to porsche v nejakom novom engine samozrejme by potešili aj koníci, je fail že 1. shifte niesú
sú
Keď prídem na to ako z toho drbnutého shift spravit screenshot tak ho sem dám...
Keď prídem na to ako z toho drbnutého shift spravit screenshot tak ho sem dám...
.
- M1ch4l
- VIP
ferrari v shifte su, ale v DLC
- M1ch4l
- VIP
no ci uz je to DLC aj pre PC, to neviem
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ešte raz,to je ofiko do PC? lebo ak nieje je mi to na 2 veci ...
a ako mod si tam môže človek strčiť aj Titanic
a ako mod si tam môže človek strčiť aj Titanic
boze... tato hra ... ok, dojekazili posledny hot pursuit... berem, je to arkada a ked uz, tak poriadna, treba vela nitra, driftovania a podobnych candy veciciek, co zaujme decka. Ale Shift 2? Popravde som sa tesil na toto nove NFS, ovladanie aut fajn, clovek to prepiskne a leti z trate, ale ta kamera, to nechapem. To sa neda dat fixny pohlad z kabiny, kde sa mi nebude pohlad z auta triast ako krk 76 rocneho dochodcu v ikaruse? A to natacanie pohladu... nech idu do r*** uz, konecne mozu spravit normalnu hru a just ako naschval musia nieco doj... Koncim s NFS, prvych 7 dielov bolo o niecom, ale toto je uz len recyklovany hnoj, ktory vydavaju povinne kazdy rok, aby zhrabli prachy. A oni sa chcu este porovnavat s GT a Forzou... ani nahodou.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.