Nechcem ist do detailov preco tam chodi, sam neviem
 ale v poslednom case ju vulgarne napadli a zacali jej sirit osobne informacie. Admin na tejto stranke neexistuje, ale kamos mi povedal, ze sa daju blokovat temy aj bez admin. pristupu... samozrejme mi nepovedal postup, vraj je to take lahke, ze na to mam prist sam, ale ja sa v takychto veciach nevyznam a majitelia tej stranky kaslu na taketo veci (oficialne stanovisko, nezodpovedaju za obsah pridany zvonka).
 ale v poslednom case ju vulgarne napadli a zacali jej sirit osobne informacie. Admin na tejto stranke neexistuje, ale kamos mi povedal, ze sa daju blokovat temy aj bez admin. pristupu... samozrejme mi nepovedal postup, vraj je to take lahke, ze na to mam prist sam, ale ja sa v takychto veciach nevyznam a majitelia tej stranky kaslu na taketo veci (oficialne stanovisko, nezodpovedaju za obsah pridany zvonka).Ak mate cas alebo chut tak sa tam kuknite a pozrite sa na to... ak je to vazne take lahke, tak mi sem supnite ako sa zatvara tema, aby sa nedalo dalej prispievat v tej danej teme, ktoru locknem.
Dakujem.

. Ma tam kamosky vypisuju blbosti, ale v poslednom case sa tam zacali preberat dost osobne informacie a preto by som potreboval locknut par tem, ale nikto mi nechce poradit, vraj je to lahke ako facka, ale ja nie a nie prist na to.. nie som programator a web som spravil pred 5r. cisto amatersky.
. Ma tam kamosky vypisuju blbosti, ale v poslednom case sa tam zacali preberat dost osobne informacie a preto by som potreboval locknut par tem, ale nikto mi nechce poradit, vraj je to lahke ako facka, ale ja nie a nie prist na to.. nie som programator a web som spravil pred 5r. cisto amatersky.