Nizky vykon procesora na hdd wd
Nizky vykon procesora na hdd wd
chcem sa spytat preco moj procesor amd athlon 64 3200 2500Mhz ukazuje v 3dmark 2003 v cpu testoch max 1 fps ked je spusteny na hdd wd caviar se16 250Gb ale ked ten test spustim z disku maxtor 80Gb pata tak vyskoci aj na 50fps cim to bude ???
samozrejme ze som si isty,ale som to asi zle napisal.ked pustim windows z hdd wd tak v tom 3d marku 2003 dostanem ledva 6000 bodov a ked je to na cpu testoch tak sa bojim ze my to zmrzne ,ale ked pustim windows z hdd maxtor a tam dostanem v3d marku 2003 vyse 9000 bodou a tie cpu testy idu dobre
este dodam ze ovladace su vsetky rovnake v obidvoch windowsoch
a mas na obidvoch windowsoch aj rovnake rezidentne programy?(antivyr, antispyware, firewall) nemas nahodou v jednom win program podobny UD, podla mna to nema nic spolocne s diskom ale s windowsamistando napísal:samozrejme ze som si isty,ale som to asi zle napisal.ked pustim windows z hdd wd tak v tom 3d marku 2003 dostanem ledva 6000 bodov a ked je to na cpu testoch tak sa bojim ze my to zmrzne ,ale ked pustim windows z hdd maxtor a tam dostanem v3d marku 2003 vyse 9000 bodou a tie cpu testy idu dobre
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže