Zdravim mam kuštek dost problem mam amd athlon 5000+ a nejak dosahoval vysokých teplot tak som sa rozhodol vymenit pastu lenže ked som sa snažil vytiahnut chladič tak som vytiahol aj procak (neni niak poškodený)...a teraz potrebujem dostat ten procak z chladiča pls poradte mi niekto
svina zazrata. Naspat ti nejde dat? Zeby si ho zatazil, zahrial, rychlo vypol a vytiahol? Jo a ked pojde nasadit a zahrejes ho, netahaj, skus s nim najprv pokrutit (snad sa ti piny na cpu neohnu).
newmi napísal:svina zazrata. Naspat ti nejde dat? Zeby si ho zatazil, zahrial, rychlo vypol a vytiahol? Jo a ked pojde nasadit a zahrejes ho, netahaj, skus s nim najprv pokrutit (snad sa ti piny na cpu neohnu).
skušal som to tam nahodit neuspešne ohol som 2 piny ale vyrovnal
Je to box chladic a povodna pasta? Ak mas teplovzd. pistol s regulaciou tak skus nahriat tou, ako si zistil ze po fenovani mal 'asi' 60 stupnov? Alebo este raz pouzi fen a bud trpezlivy. A urcite krut tak ze cpu ho chytis za boky aby si neposkodil piny, musi to povolit.
k0rben napísal:Je to box chladic a povodna pasta? Ak mas teplovzd. pistol s regulaciou tak skus nahriat tou, ako si zistil ze po fenovani mal 'asi' 60 stupnov? Alebo este raz pouzi fen a bud trpezlivy. A urcite krut tak ze cpu ho chytis za boky aby si neposkodil piny, musi to povolit.
je to box s povdnou pastou .............. teplovzd. pištol nemam ....... ta teplota 60stup. som si tipol skratka od toho ake to bolo horuce som to neudržal v ruke viac ako 5 sekund
dostal som ho dole technickym benzinom (nalial som na chladič okolo procaka benzin a asi pol hodiny som ho na tom nechal potom som s procakom trochu zatočil do stran a povolil teraz poutierat a nahodit s novou pastou ) vďaka za všetky rady
Klasicky problem. Toto sa mi uz 2x stalo s intel procakom kde som pastu nemenil cca 8 rokov a len som ho vypacil srobovakom aj ked som sa trochu bal ze ho poskodim ale vsetko vyslo. Teraz na nich vymienam pastu kazdy rok a je to vpohode
tiez som mal tento problem uz viac krat ale vzdy zabralo ked som procesor normalne v doske zahrial vypol a nasledne sa nesnazil chladic odtiahnut od cpu, ale jemne akokeby snim na procesore v patici krutit napravo a nalavo s tym, ze som chladic tiez jemne pritacal k cpu. samozrejme opatrne a nie silno. cize uchopis chladic do oboch ruk okolo a jemnymi pohybmi doprava - dolava to vykyvas. malo by to povolit.