Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
umna predvcerom BSOD...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
podtaktuj,naco sa trapis
ani panovy .. keby mi to robilo pri viacerych veciach tak tam bude niejaky problem ale znicim inym problem nieje .. mozem konvertovat hodinu zo 6timi jadrami na 100% a proste to ide .. prime moze ist celu noc a nema problem .. len BFBC ma nejaky problem .. tak isto boli podobne poroblemy aj z BF2
ako ide to na nervy ale zas take caste to nieje aby som kvoli tomu uberal z OC
no pravdepodobne to bude OC CPU .. pretoze v logoch su po akomkolvek crashy BFBC 2 warningy z hlaskou na core CPU ..
btw .. vpodstate som uz kvoli BFBC CPU aj znizil .. pretoze vsetko vratane testov mi slo bez problemov aj na 4,2GHz no len na tejto hodnote padol batak permanentne do 5 min teraz je to tak 1-2x do tyzdna aj to ze hra zmrzne pripadne ma hodi na plochu .. no predvcerom bol uz aj BSOD ..
ako ide to na nervy ale zas take caste to nieje aby som kvoli tomu uberal z OC
no pravdepodobne to bude OC CPU .. pretoze v logoch su po akomkolvek crashy BFBC 2 warningy z hlaskou na core CPU ..
btw .. vpodstate som uz kvoli BFBC CPU aj znizil .. pretoze vsetko vratane testov mi slo bez problemov aj na 4,2GHz no len na tejto hodnote padol batak permanentne do 5 min teraz je to tak 1-2x do tyzdna aj to ze hra zmrzne pripadne ma hodi na plochu .. no predvcerom bol uz aj BSOD ..
ovladac na co? .. ak na vga tak mam 266.58 ... rovnake to bolo aj z ovladacom predtym ,,.
ale z VGA to suvis si myslim nebude mat . kedze ako pisem v logoch su hlasky smerovane na CPU. Si myslim ze tam je skor problem z optimalizaciou z ich strany mozno na multicore alebo nieco ine .. lebo taketo problemy ma kopec ludi a co tu hravame spolu tak kazdy spomina padanie a podobne ..
ale z VGA to suvis si myslim nebude mat . kedze ako pisem v logoch su hlasky smerovane na CPU. Si myslim ze tam je skor problem z optimalizaciou z ich strany mozno na multicore alebo nieco ine .. lebo taketo problemy ma kopec ludi a co tu hravame spolu tak kazdy spomina padanie a podobne ..
no ked ja skoncim hru tak podla grafu je vidiet ze celkovo CPU bolo vytazene viac ako 50-60%..
No zdoraznujem ze nahodne padanie do plochy bolo "bezne" aj v starom BF2 ..
No zdoraznujem ze nahodne padanie do plochy bolo "bezne" aj v starom BF2 ..
Tak ja mam moje vyťažene skoro na 100%. Inak padanie u mna nie je, iba raz za čas, dokopy mi to spadlo hadam tak 7-10x takže relatívne v pohode. Musím ale napisať, že napr. taky Crysis mi ešte nespadol ani raz...
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hra vie vyuzit 4 jadra podla Dice..mne ked hram ide cpu na 70%..
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
neako vela.... mne na 3.8 x4 slo jedno jadro na 90% a ostatne tak po 20-30% v poriadnej mele.... windows 7 gadget
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
netusim co to bola za cast hry,robil som to pred rokom asi ten scr
/
inak,ked hrame na TS,tak 80% staznosti je,ze sa niekto neda zabit.. cheaty pochybujem,ale je to fakt dost caste
/
inak,ked hrame na TS,tak 80% staznosti je,ze sa niekto neda zabit.. cheaty pochybujem,ale je to fakt dost caste
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
kubo,zahrame dnes ?
Jasne .. klaboor .. sa siel zosprsit .. poprace si chyzu a ideme
Kubo mne take iste errory hadze v podstate v kuse - v zatazi alebo bez - stale vtedy ked mam unlocknuty x2 na x4. ale so stabilitou/nestabilitou to nema ziaden suvis. a BFBC mi nepada. na doske mas najnovsi bios?