zdravim
skladal som si comp
kupil som dosku od gigabyte 790xt-usb3
procak amd phenon II x6
4GB ram 1600 DDR3 od kingstonu
grafika ati hd 5670
zdroj 720W gigabyte
ked som to zlozil tak mi nabehol len obrazok gigabyte a nic viac
vie mi niekto helfnut co tam moze byt zle resp. mali tieto dosky nejaku vadu alebo bolo by dobre tam flashnut bios?
dakujem
josua
help s gigabyte 790XT-usb3
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Re: help s gigabyte 790XT-usb3
to ti kto poradil kupit hento
ano flashni najnovsi bios 6 jadra maju podporu od biosu F3 (ale kedze si nemapisal co to mas za 6 jadro tak tazko) no ak mas 1045T, 1065T a vyssie treba uz F4
ale samozrejme flashnut bios nemusi pomoct
pipa to nejako co presne ukazuje???
ano flashni najnovsi bios 6 jadra maju podporu od biosu F3 (ale kedze si nemapisal co to mas za 6 jadro tak tazko) no ak mas 1045T, 1065T a vyssie treba uz F4
ale samozrejme flashnut bios nemusi pomoct
pipa to nejako co presne ukazuje???
uz som diskutoval na inych forach a poradili mi flashnut to
a mam1055T
a kto poradil nik som dlhodoby Intelak a toto som si s pasije len tak zlozil ze co to urobi.
a mam1055T
a kto poradil nik som dlhodoby Intelak a toto som si s pasije len tak zlozil ze co to urobi.
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
tak ti treba F3 ale na dalsie otazky si neodpovedal
jaj no tak si poskladal dobru akoze 5670 krmit 720W zdrojom to co napajas aj susedov comp (a co ze mas 6 jadro) intelak mozes byt ale za to kupovat blbosti nemusis
jaj no tak si poskladal dobru akoze 5670 krmit 720W zdrojom to co napajas aj susedov comp (a co ze mas 6 jadro) intelak mozes byt ale za to kupovat blbosti nemusis
no toto je len tak provizorne a co sa tyka zdroja to sa u mna dlho neohraje to sa najde vzdy nejaky fanatik co taku vec zhana
toto AMD je len pre moju orientaciu ze ako to slape aby ma nezaskocili ludia ze co na AMD poviem nech mam aspon minimalny prehlad.
mozno sa mi to nakoniec zapaci
toto AMD je len pre moju orientaciu ze ako to slape aby ma nezaskocili ludia ze co na AMD poviem nech mam aspon minimalny prehlad.
mozno sa mi to nakoniec zapaci