Battlefield: Bad Company 2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Battlefield: Bad Company 2
bc2 pada obcas kazdemu,divne je skor ze tebe nie
jo BIOS mam posledny ...
mam dojem ze neiektore jadro ma proste nejaky problem z nejakymi operaciami z hry na danom takte .. taka domnienka ..
mam dojem ze neiektore jadro ma proste nejaky problem z nejakymi operaciami z hry na danom takte .. taka domnienka ..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
@FEAR:
Vid predposledny prispevok :
http://social.technet.microsoft.com/For ... 3e2dd3aa56
Je to vec Microsoft+AMD+ASUS, s BC2 to nema nic. BC2 moze byt akurat faktor, ktory ho dostane do stavu ked ta kontrola najde nieco nepekne. Je mozne ze ide z toho hladiska o nestabilne OC.
Vid predposledny prispevok :
http://social.technet.microsoft.com/For ... 3e2dd3aa56
Je to vec Microsoft+AMD+ASUS, s BC2 to nema nic. BC2 moze byt akurat faktor, ktory ho dostane do stavu ked ta kontrola najde nieco nepekne. Je mozne ze ide z toho hladiska o nestabilne OC.
No hadat sa nebudem .. mam len fakty
mozno je to OC no nikde inde ako pri tejto hre sa neprejavuje , ked som hladal strop cpu dosiel som na 4,2GHz pri adekvatnom napeti .. cez noc bezl prime95 bez problemov, +ine testy bezne som konvertoval 6 videii naraz kde bolo vyuzitie CPU samozrejme 100% , rozne hry nebol problem .. prisiel BFBC 2 a do 5minut hry som mal vzdy crash .. tak som to znizil na 4,1GHz bol pokoj no sem tam to proste padne pri BFBC 2
takze uz nech je korenom veci cokolvek spojenie tychto veci ma za nasledok obcasneho padu hry ..

mozno je to OC no nikde inde ako pri tejto hre sa neprejavuje , ked som hladal strop cpu dosiel som na 4,2GHz pri adekvatnom napeti .. cez noc bezl prime95 bez problemov, +ine testy bezne som konvertoval 6 videii naraz kde bolo vyuzitie CPU samozrejme 100% , rozne hry nebol problem .. prisiel BFBC 2 a do 5minut hry som mal vzdy crash .. tak som to znizil na 4,1GHz bol pokoj no sem tam to proste padne pri BFBC 2

lol no nepadalo.. a dnes nechapem zacalo padat cele pc mi vyploMučo Mačo napísal:bc2 pada obcas kazdemu,divne je skor ze tebe nie

- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
lynx aspon na 20000 ti presiel ?FEAR napísal:No hadat sa nebudem .. mam len fakty![]()
mozno je to OC no nikde inde ako pri tejto hre sa neprejavuje , ked som hladal strop cpu dosiel som na 4,2GHz pri adekvatnom napeti .. cez noc bezl prime95 bez problemov, +ine testy bezne som konvertoval 6 videii naraz kde bolo vyuzitie CPU samozrejme 100% , rozne hry nebol problem .. prisiel BFBC 2 a do 5minut hry som mal vzdy crash .. tak som to znizil na 4,1GHz bol pokoj no sem tam to proste padne pri BFBC 2takze uz nech je korenom veci cokolvek spojenie tychto veci ma za nasledok obcasneho padu hry ..
nepoznam ...
-
- Moderátor
To ze inde je stabilne nemusi nic znamenat. BF BC2 celkom intenzivne vyuziva vsetky jadra, komunikuje medzi nimi atd - co prime95 ani konverzie videi vacsinou nerobia. Proste BF BC2 je v ramci tvojho testovania specificky program, vdaka ktoremu si narazil na nestabilitu pri OC na tvojej doske. Ci uz znizis takt alebo prezijes obcasne pady je tvoje rozhodnutieFEAR napísal:No hadat sa nebudem .. mam len fakty![]()
mozno je to OC no nikde inde ako pri tejto hre sa neprejavuje , ked som hladal strop cpu dosiel som na 4,2GHz pri adekvatnom napeti .. cez noc bezl prime95 bez problemov, +ine testy bezne som konvertoval 6 videii naraz kde bolo vyuzitie CPU samozrejme 100% , rozne hry nebol problem .. prisiel BFBC 2 a do 5minut hry som mal vzdy crash .. tak som to znizil na 4,1GHz bol pokoj no sem tam to proste padne pri BFBC 2takze uz nech je korenom veci cokolvek spojenie tychto veci ma za nasledok obcasneho padu hry ..

No 100% to byt nemusi . ako riesenie ako to zistit je vcelku jednoduche
ubrat paru .. no zatial nemam chut
.. ozaj nepada to 2x dodna .. je to 1-2 do tyzdna ..

- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ked to nevies poriesit tak aspon postni tuto prispevok http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... es-77.html , snad to pani z DICE v bf3 fixnuFEAR napísal:No 100% to byt nemusi . ako riesenie ako to zistit je vcelku jednoducheubrat paru .. no zatial nemam chut
.. ozaj nepada to 2x dodna .. je to 1-2 do tyzdna ..

Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
A ako sa hra ping ?Mučo Mačo napísal:no hrali by ste s takymito hodnotami ping ?![]()

A teraz seriozne - samozrejme ziadna FPS sa s takym internetom hrat neda.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
da,ale horsie,potom ked zas mam obcas dobry ping,tak to akoby som zapol aimbot 
/
tak som si pokecal s aimboterom v hre..
pisem.."nice aimbot"
odpoved: "thx.".
ja :"vypni to,bud chlap.."
ab: "nie som chlap,som pro"
ja:"aiboter nie je pro.."
ab:"nieco v zmysle:podla mna nie.."
tak som mu odpisal.."aimboters have little ..you know what.."
a siel som..

/
pisem.."nice aimbot"
a siel som..
mne je vsetko nad 60ms vela v BC2, sedim na DSLku od T-comu - a som potom limitovany na dost uzsi okruh serverov... ale da sa zahrat 

-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 23. Feb, 2011, 19:28
a ako vies ze mal cheaty? cheaty v BC2 su zriedkave hlavne na RANKED serveroch, na unranked kde ej PB off nehravam... s cheaterom som sa stretol raz, a to bolo vtedy ked fungoval ten cheat ktory dokazal premioestnovat hracov... typek nas vsetkych teleportol na jedno miesto kde mal C4 a odpalil nas... ten cheat uz nefunguje ...Mučo Mačo napísal:da,ale horsie,potom ked zas mam obcas dobry ping,tak to akoby som zapol aimbot
/
pisem.."nice aimbot"
a siel som..
mne sa stalo X krat ze mi pisali ze mam cheaty ab, wallhack atd... casto ze WH (ale oni asi nevedia ze BC2 ma super system zvuku a pocut odkail kto ide po com ide ci pobetone, po trave atd... ja to vyuzivam) a ked mi nadavali do cheatera ja som odpisoval resp. reagoval presne ako ten aimboter ktoreho spominaš.
Spoiler: ukázať