Ako hrat starsie hry na novom HW?

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Cthulhu99
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Feb, 2011, 23:01

Ako hrat starsie hry na novom HW?

Príspevok od používateľa Cthulhu99 »

Nainstaloval som si hru Vampire The Masquerade - Bloodlines ale po spusteni som zistil ze hra vyzera o dost horsie ako som bol na nu zvyknuty na starom PC: niektore textury su akoby bez detailov , rozostrena grafika inventara a mapy (nemozno citat z mapy pretoze pismenka so rozmazane), artefakty v ukazovateli zdravia.Dufal som ze to rozostrenie by mohlo byt sposobene 24" monitorom pretoze hra podporuje max. rozlisenie 1600x1200 tak som to skusil na starom 17" CRT a vysledok bol rovnaky.Problem bude asi v ovladacoch GK (gtx 460) a preto sa chcem spytat ci je bezpecne nainstalovat ovladace, ktore nepodporuju moju GK, take ktore su starsie nez karta a ci je vobec nejaka sanca aby to fungovalo.
Este by ma zaujimalo ci by to nemohlo byt sposobene OS win 7 a ci ma vyznam to skusat spustit na win XP.Ine starsie hry som neskusal ale stavim sa ze ich bude viacero s podobnym problemom
Cthulhu99
Nový používateľ
Nový používateľ

Re: Ako hrat starsie hry na novom HW?

skusil som tu hru spustit na win XP 32-bit s rovnakou verziou NVIDIA ovladacov a ide bez problemov, ziadne rozostrenie grafiky a ziadne artefakty.Na win 7 64-bit sa mi hru korektne rozbehat nepodarilo
Používateľov profilový obrázok
materik
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa materik »

najdi si exe-čko ktoré spúšťa hru, v properties a v záložke "Compatibilty" si nastav spúštanie hry
v XP SP2 komatibilnom mode.

Ozna tiez moznost spustat hru ako administrator...
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
Cthulhu99
Nový používateľ
Nový používateľ

to som skusal, ta hra na sedmickach inak ani spustit nejde

Návrat na "Hry a problémy s nimi"