odmietnutie cisla

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
sweet
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00

odmietnutie cisla

Príspevok od používateľa sweet »

poradte mi please ako nastavim na Siemens CF75 ked nechcem aby mi volalo jedno cislo-nejaky filter alebo take nieco.dost ma otravuje,poznam tu osobu ale chcem to riesit tymto sposobom
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

Ak sa mylim opravte ma, ale podla mna dobre tvrdim, ze tento "filter" alebo jak uz to nazveme sa da spravit iba pomocou programu na mobiloch s windows mobile alebo symbian-om... predpokladam ze tvoj telefon je JAVA a na JAVu som este nikdy nevidel niaky taky program...Ja to mam na windows mobile mojom je to fajne :wink:
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
Marek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Marek »

Myslim ze by sa to malo dat blokovat priamo u operatora. Skus sa nato sptytat na predajnych miestach.
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

Marek napísal:Myslim ze by sa to malo dat blokovat priamo u operatora. Skus sa nato sptytat na predajnych miestach.
Lenze on potrebuje len na 1 cislo a to sa tusim neda...ale skus sweet ;)
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
sweet
Používateľ
Používateľ

dik za odpovede ale uz som to vyriesil tak ze kamarat zavolal na to cislo nech uz nepise a nevola bo ja som isiel do zahranicia a cislo som nechal tomu kamaratovi.
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
misho
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 16. Dec, 2004, 14:00

cislo

Príspevok od používateľa misho »

aj ked to uz mas viriesene, napadlo ma ako by sa to dalo...

je to sice pracne a le slo by to..dat si vsetky cisla do urcitej skupiny okrem toho tvojho cisla ktore nechces aby ti volalo a v nastaveniach dat prijimat hovory iba od tejto skupiny.

:wink:
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.
sweet
Používateľ
Používateľ

dik ale aj tak neviem ako s tym filtrom.v manualy je pisane:
,,Filter:
Budu signalizovane iba hovory s telefónymi cislami, ktore su uvedene v telefónnom zozname/adresari prip. su priradene k nejakej skupine. Ostatne volania sa iba zobrazia na displeji."
ale kaslem uz nato.ale dakujem za rady
Marek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Marek »

No ze ked ti ktosi zavola koho nemas v zozname alebo s CLIRkom tak ti telefon nebude zvonit ale najdes si len zmeskany hovor na displeji.

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"