Dragon Age 2
Dragon Age 2
Oficialna stranka: http://dragonage.bioware.com/
Trailer
Moj nazor je, ze oficialny trailer (aj z jednotky) je asi jeden z najlepsie spravenych trailerov. Vazne nadhera.
Trailer
Moj nazor je, ze oficialny trailer (aj z jednotky) je asi jeden z najlepsie spravenych trailerov. Vazne nadhera.
Spoiler: ukázať
Re: Dragon Age 2
trailer sa aj mne velmi paci . Jednotka ma velmi bavila .
http://www.ddworld.cz/aktuality/softwar ... backa.html
S tym clankom musim po prejdeni dema len a len suhlasit. Ten interface a UI sa mi vobec nepaci, bol by taky velky problem nechat tam to iste z prveho dielu? Podla slov vyvojarov bude hra kratsia ako DA:O , ale urcite dlhsia ako ME2, vraj cca 50h, aj tak sa mi to zda ale malo, v prvom diely DA som cisteho casu stravil asi 96h bez datadisku a DLC. BTW uz vysli v zahranicnych magazinoch prve recenzie, v jednom za 88 a v druhom za 87%.
. DA:Origins mam velmi rad, naozaj, mam ho kupeny v Collector's Edicii a druhykrat v Ultimate Edicii, nie je tak komplexne ako NWN 2 alebo starsie RPG ale je velmi dobre. No to co sa stalo z dvojky po zahrani dema sa mi vobec nepaci. Som fanusik Devil May Cry aj hier uplne inych, no to co postavy v hre predvadzaju ako skacu 7 metrov dopredu a 3 metre do vysky ma neoslovilo ani ako fanusika japonskych rubaciek, hratelnost zostala podobna, no uz to jednoducho nie je ono. User Interface je tak jednoduchy a spolu s veskerymi tabulkami skaredy ze to vyzera ako keby spravili koncept v nejakej alpha verzii a dalej to nemenili
.
Az bude cestina a hra bude za 10€ zahram si to kvoli tomu ze chcem vediet ako pojde dalej pribeh a ci sa v hre objavi Morrigan, no nepaci sa mi, ze sa Bioware vykaslalo na miliony fanusikov ktori si kupili prvy diel len preto aby pritiahli uplne inu masu hracov...
http://www.nowgamer.com/news/5141/biowa ... s-audience
S tym clankom musim po prejdeni dema len a len suhlasit. Ten interface a UI sa mi vobec nepaci, bol by taky velky problem nechat tam to iste z prveho dielu? Podla slov vyvojarov bude hra kratsia ako DA:O , ale urcite dlhsia ako ME2, vraj cca 50h, aj tak sa mi to zda ale malo, v prvom diely DA som cisteho casu stravil asi 96h bez datadisku a DLC. BTW uz vysli v zahranicnych magazinoch prve recenzie, v jednom za 88 a v druhom za 87%.
Takze menej epicke a horsie nez DA:O a neuspokojivy zaver pribehuEstel78 napísal: "Gamestar gave it 87, pros and cons:
+ thrilling storyline
+ great dialogs and quests
+ coherent / consistent game world
...
- some fiddly battles
- less epic as DAO
Their conclusion: great RPG, slightly weaker than DAO"
PC Games gave it 88, pros and cons:
+ very well told hero story
+ varied followers, each with their own stories
+ great dialogs with moral decisions
+ exciting boss battles
+ martial-arts-fans should have great fun with possibly the fastest (or fast paced) battles in a fantasy game
- ...but old-school RPG players might have their problems with the flurry of activities in battles
- limited class progression with fixed skilltrees
- poor level design with one-to-one copy-pasting of whole quest areas (do they mean, some areas are a carbon copy of each other???)*
- unsatisfying ending

Az bude cestina a hra bude za 10€ zahram si to kvoli tomu ze chcem vediet ako pojde dalej pribeh a ci sa v hre objavi Morrigan, no nepaci sa mi, ze sa Bioware vykaslalo na miliony fanusikov ktori si kupili prvy diel len preto aby pritiahli uplne inu masu hracov...
http://www.nowgamer.com/news/5141/biowa ... s-audience
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Origins som enhral, nemam ani sajny o co v tom ide ale celkom sa mi to paci
Hraval som aj AION, co sa tyka fightu to je dost podobne, paci sa mi to vystavovanie skillov, a aj to ze mozem ovladat druhych. Len ako som uz spomenul, skoda ze neviem o co tam ide 

MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
FAIL strašný. Lepšie prerobiť asi pôvodný BGate 1+2 a Throne of Bhaal do nového Enginu a zabavil by som sa 300x lepšie
. No aspoň zostanú prachy na Zaklínača 2 tam predpokladám to FAIL nebude...EA proste serie a serie...teda áno vadiť jej to nemusí pretože Mcdonaldových fajnšmekrov z cieľom klikať na 10 gombíkov (konzoly) 2 dni zožrať pri tom 10kg Hamburgerov a hranoliek je na svete veľmi početné množstvo....

PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Origin som hral par hodin ale...to sa nedalo, stupidita na n-tu, take faily, ze az. Priklad, idem utekam a naraz stojim zaseknuty a pritom na pohlad je tam len nejaky maly kopcek. Debili aj s ich preddefinovanymi oblastami pohybu. Inak graficky to bolo celkom pekne ale hra nie je len o grafike, vsakze
. A dvojka bude asi to site len s odlisnym pribehom trochu. Typicke EA. Zaklinac je minimalne o triedu lepsi a zabavnejsi 

myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
DA2 sa mi vobec nepaci, urcite to vyskusam ale nekupim...DA:O bola po dlhej dobe konecne RPG ktora ma zaujala, asi prva 3D RPG ktora ma chytila ale na zaklinaca to ani z daleka nema a na zaklinaca 2jku sa fakt tesim. Ale chcelo by to daku prepracovanu RPG typu Baldurs Gate ale toho sa tak skoro asi nedockam, ak vobec. 

MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
co ja viem mna to zatial bavi, taka jednoducha zabavka. jednotka ma prestala bavit, predpokladam ze aj toto zachvilu... ale zatial pohoda
ale skyrim bude lepsi.. dufam

ale skyrim bude lepsi.. dufam

-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Feb, 2006, 02:00
Posledna fantasy RPG, pri ktorej som sa bavil a pocitoval aj istu davku vtiahnutia do atmosfery, bola pre mna Icewind Dale. Kedze som ho hral skor, ako Baldurs Gate, tak Baldurs Gate ma uz potom nebavil. Odvtedy uz nic, ani Icewind Dale 2/BG 2 nebolo uz to prave orechove. Pre mna bol number one co sa tyka fantasy RPG zanru Dungeon Master 2, v tejto dobe, kedy sme uz nabazeny vsetkych efektov a hier, sa uz nedaju dosiahnut take pocity. Dungeon Master 2 vo svojej dobe, bolo najlepsie co som zazil, a ked sa pozeram na tie novodobe RPG hry, pozerajuc sa na to ze je to stale o tom istom, nic originalne, len sa pousmejem nad tym, ako ludom kedysi malo stacilo. Taka trilogia Ishar, rucne malovana grafika, kedy kazdemu obrazku co sa vysvietil na obrazovke, vdychol niekto zivot, to vyvolavalo celkom ine pocity, ktore uz vymodelovane otexturovane figurky a stale tie iste directX efekty, proste nemozu dobehnut, nech sa akokolvek snazia. Vlastne oni sa snazia, ale nie o prekonanie tych pocitov, ale o stihnutie terminov a zisky, aby vobec prezili, ale pri tom nekonecnom zavode sa uz akosi duchaplnost a rozpravkovost z hier davno vytratila (aj z filmov btw).
no neviem cim to je ale tato hra ma naozaj chytila, presiel som ju celu aj so side questami a dost som si to uzival...
mne sa ta RPG jednoduchost pacila a mohol som sa sustredit viac na pribeh a postavy, ktore boli vcelku zaujimave.
velmi sa mi paci system rozhovorov a.k.a mass effect a hlavne ze sa vacsina odohrava v meste - intrigy, politika, osudy beznych ludi az po vedenie mesta.
teraz som si znovu nainstaloval DA:O ze skusim ci ma to nezacne bavit (pred rokom som skoncil s 6 lvl postavami) - a vobec, po par minutach ma to prestalo bavit. Awakenings to iste
. fakt nechapem cim to je ale Dvojka ma brala urcite viac.
cisty herny cas so vsetkymi side questami je 25 hodin - o dost menej ako jednotka ale podla mna tak akurat - viac to uz cloveka nebavi...
mne sa ta RPG jednoduchost pacila a mohol som sa sustredit viac na pribeh a postavy, ktore boli vcelku zaujimave.
velmi sa mi paci system rozhovorov a.k.a mass effect a hlavne ze sa vacsina odohrava v meste - intrigy, politika, osudy beznych ludi az po vedenie mesta.
teraz som si znovu nainstaloval DA:O ze skusim ci ma to nezacne bavit (pred rokom som skoncil s 6 lvl postavami) - a vobec, po par minutach ma to prestalo bavit. Awakenings to iste

cisty herny cas so vsetkymi side questami je 25 hodin - o dost menej ako jednotka ale podla mna tak akurat - viac to uz cloveka nebavi...
25h? tak to je fakt uboho malo. Hlavne za tu cenu co za to pytaju. Stary RPGckari a pamatnici zlatych casov RPG zaplacu.

myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
keby som to hral na hard nie normal a ku kazdemu boju by som pristupoval tak ze:
pauza
zadat akcie vsetkym 4 akcie
odpauzovat
po sekunde znova
tak by to kludne mohlo byt na 40-50 hodin.
takto som riesil len suboje s bossmi a pod.
plus aj dialogy som rychlejsie cital ako rozpravali tak tam som tiez usetril casu escapom...
a hral som zaklad hru bez dlc.
pauza
zadat akcie vsetkym 4 akcie
odpauzovat
po sekunde znova
tak by to kludne mohlo byt na 40-50 hodin.
takto som riesil len suboje s bossmi a pod.
plus aj dialogy som rychlejsie cital ako rozpravali tak tam som tiez usetril casu escapom...
a hral som zaklad hru bez dlc.
aj tak. 40-50h na hard obtiaznosti a dlc, vysmech. To uz nie je RPG. Poriadna RPG ma mat hutny dlhy a idealne aj stale napinavy pribeh a hardcore hracovi musi trvat aspon 40h kym to prejde na normal obtiaznost.