Battlefield 3
Re: Battlefield 3
to si vieš zmeniť aj v BFBC2 bez potreby nejakej utilitky - je to v menu
s pozdravom, crux.
Si si isty? Lebo ja som to v menu nenasiel a ked som hladal na nete tak je tam triliarda postov, kde sa na to ludia pytaju ako sa to da zmenit.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Options>Settings a v lavom dolnom rohu mas nieco taketo :
Zeby Crouch toggle a Zoom toggle ?Re: Battlefield 3
jj.. je to presne to co pise faugusztin, pre tych co anglicky velmy nevedia tak na BFBC2 existuje aj cestina komplet prelozeny SP a MP
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
no dakujem pekne, neni nad original, videl si preklady niektorych poloziek? som sa smialbugsy napísal:jj.. je to presne to co pise faugusztin, pre tych co anglicky velmy nevedia tak na BFBC2 existuje aj cestina komplet prelozeny SP a MP
kurnik, a od kedy to tam je? lebo ked som naposledy pozeral do nastaveni, tak to tam nebolo, musim to doma skuknut, vdaka hosi
- hulo92
- Pokročilý používateľ
hej, bfbc2 veci preberajte v danom topicu
Battlefield 3 zvlada az 256 hracov na jednej mape. Avsak podla DICE to uz pri 128 hracoch "nie je sranda". Idealny pocet je vraj 32 az 40 hracov.
zdroj:
http://www.atomicmpc.com.au/Feature/250 ... ase.aspx/1
zdroj:
http://www.atomicmpc.com.au/Feature/250 ... ase.aspx/1
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
podla mna je idelany pocet hracov taky aky je momentalne v BC2.....nehral som BF2 kde bolo 64 hracov na mapu ak sa nemylim, ale tu uz musi byt fakt seriozny problem zorganizovat dobre kooperujucu skupinu ludi....aj teraz pri BC2 ak je full mapa 32 hracov tak niekedy to je riadna mela a este ked kazdy robi uplne nieco ine tak je to na hlavu....neviem si predstavit cooperovat 32 ludi na jednej strane...jednoducho neviem no.....strasne by tam bodol nejaky party making, nieco podobne ako napr. z modern warfare 2...hodite sa do jednej party a takto aj vstupujete do hry a hrate spolu....tuna vojdem sam bez vacsich problemov....no akonahle sa chceme hodit do hry piati, siesti s tym zamerom ze chceme hrat spolu na jednej strane tak to trva niekedy aj hodiny kym sa poprepiname na jednu stranu...vacsinou to nie je mozne kvoli autobalancingu a kym ten stav nastane tak polovica ludi medzitym odide....bud su servre prazdne alebo plne...tazsie sa hlada taky kde je 5, 6 volnych miest a este ako som vravel vyssie to zamiesa autobalancing a je po srande...toto by mohli nejakym sposobom poriesit do BF3...tak nechame sa prekvapit
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
DirectX 11 Rendering in Battlefield 3 http://www.slideshare.net/DICEStudio/di ... tlefield-3
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Takze mame tu v poradi dalsi, cize druhy trailer
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
anooooo tak toto bude narez uz setrim na novu grafu
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- hulo92
- Pokročilý používateľ
krasa, nietkore detiali este nedotiahnute, ale to sa spravi. a ako tam j*bla ta raketa, slintam
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
jedite co sa mi tam nepacilo, je to ked tam kempili a postavu za ktoru hras ten sniper triafal a nic sa nedialo
- hulo92
- Pokročilý používateľ
to si ako myslel ze sa nic nedielo? ked vystrelil z tej bazuky, tak mi vyleltely usne bubienky tie zvukove efekty su nadovsetko