HTC TOUCH HD - lokalizacia na WM 6.5

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
okrujko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Jan, 2010, 19:15

HTC TOUCH HD - lokalizacia na WM 6.5

Príspevok od používateľa okrujko »

Zdravim Vas!
Uz niekolko hodin goooglim a nemozem sa vygooglit z toho...zhanam slovenciunu/cestinu do tohto pristroja. Som WM negative, zaciatocnik, neviem s tym viac menej ani robit, kedze to nie je moj telefon. Nasiel som nieco od sunnysoftu, no nie aktualnu verziu na WM 6.5 co je v tom mobile. Nejak sa k tomu nemozem dopracovat. Potrebujem preklad na cely system nie len na Manilu. A uz by som aj flashol na nejaky lokalizovany firm ale ani to som nenasiel. Som z toho uz mimo....
Ked mozte a viete tak pomozte....staci odkaz na nejake forum kde to je vysvetlene, pripadne nejaky link na stiahnutie alebo nieco take...
VDAKA!
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Re: HTC TOUCH HD - lokalizacia na WM 6.5

Príspevok od používateľa HellAngel »

Jedinu Custom ROM lokalizovanu do CZ vydal sunnysoft, ale to je uz pekne davno. skus tu:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453

ale pochybujem ze najdes. iNac nevidim moc velky zmysel v lokalizacii, anglictina je v tom telefone nenarocna
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
sweet
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa sweet »

- tiez som chcel cestinu/slovencinu do WM 6.5 ale nakoniec som si zvykol na anglictinu a je to uplne v pohode
- tiez som niekde cital ze by to mohlo spomalit telefon
CPU: Intel C2D E8200 2,66@3GHz Cooling: Intel Box MB: ASUS P5G41T-M LX V2 HDD: WD 160GB 7200ot SATA RAM: Kingston HyperX Blue 4GB DDR3 VGA: ASUS GTX 280 1GB DVDRAM: Toshiba-Samsung SH-S202 SOUND: 5.1 LCD: Benq FP91G+ PSU: Fortron BS II 500W
okrujko
Používateľ
Používateľ

no ja osobne by som anglinu prekusol, ale to je telefon mojho otca, co ho dostal od brata z UK, prehral som tam ROMku so 6.kou a pocestenou manilou, no vraj to nestaci tak hladam ine a lepsie riesenie...skusal som od sunnysoftu jednu verziu ale nepasovala na verziu a bolo to strasne pomale a dokonca niektore veci nefungovali, takze mozno novsia verzia "zadarmo" by pomohla...no nikde som to nenasiel...
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

ja som tento telefon robil tiez ocovi a musel si zvyknut. CZ 6,5 od sunny je stara, pomala atd. Najnovsie ROM na XDA telefon poriadne vylepsia a zrychlia. Hold ak nemoze prekusnut anglictinu nie je to telefon urceny pre neho. Radsej mu zaobstaraj nieco s androidom kde je cestina snad v kazdej romke. Doporucujem HTC hero
okrujko
Používateľ
Používateľ

tak ROMka tam nie je od sunnysoftu len ten interwrite je od nich, romka je od nejakej skupiny co ma v nazve "W" :D neviem nazov sory :D
a ina alternativa by asi bodla ked pozeram na to trapenie so 4" rezistivnym displayom a pomalymi WM...ja mam symbian a hovorim ze je to pomale hoci to je rychlejsie ako tamto cudo...android by bol asi naj volba aj kvoli intuitivnosti ovladania...
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

keby si tam nahral nejaku ENergy ROM tak by si cumel ako to touch HD zrychli. AJ graficky je ta ROMka spracovana perfektne. Rezistny displej ma mozno slabsiu odozvu ale stylus ma nieco do seba. Obcas by sa mi na galaxy S zisiel.

nahraj tam toto:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562952
lepermessiah
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41

Príspevok od používateľa lepermessiah »

postarsia tema, ale co sa cestiny/slovenciny tyka, tak sunnysoft ponuka aj cab na doinstalovanie jazyka (maju to na stranke) a mne to funguje v pohode na Touch Pro s WM6.5.x aj ked je to urcene na 6.1 (dokonca to prelozilo aj Sense, ktore v 6.1 ani nie je, tam je Manila 2.1 maximalne tusim)
Spoiler: ukázať
[NAS]: Synology DS920+ / 12GB RAM / 4x IronWolf ST6000VN001 R.6 / 2x GigaByte GSM2NE3512GNTD + 2.5G ethernet
[Laptop]: Lenovo Legion 5 Pro / 82JQ00C3CK | 5800H + 2x Samsung 970 EVO Plus 2TB + 64GB RAM
[Home]
[LCD]: Dell U4025QW
[Peripherals]: Topping DX3 Pro | Wavemaster Mx-3 | Superlux HD-662F | Logitech G815 + Kensington Slimblade Pro
[Work]
[LCD]: Dell U4320Q
[Peripherals]: Sabaj D2 | AKG K72 | Logitech G413 Silver + Kensington Slimblade
okrujko
Používateľ
Používateľ

mozes hodit odkaz? lebo ja to neviem najst...dikes :)
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"