mam taky problem nejde o konkretnu hru, ale o problem s hrami celkovo, nevedel som kde to zaradit ale kedze mi to PC robi iba v hrach tak to hadzem sem...

problem je so zostavou z popisu, CPU je uz bez OC kedze som si myslel ze problem moze byt tam i ked CPU s OC vydrzal hodinovu zataz v OCCT...
pri hrani hier, ci uz Fifa 11 alebo Crysis, Call of Duty Black Ops sa mi stava to, ze hram hru a z nicoho nic mi zacne extremne lagovat + sem tam mi vyhodi "ciernu obrazovku" a musim uplne resetnut PC....do nedavna som mal v zostave Ati HD2600pro no na nej som z vyssie uvedenych hier hral iba Fifu a ta mi iba lagovala, PC nezamrzal.....ani pri gts250 mi pri Fife nezamrza no miestami hru laguje(drasticky) i ked FPS mam v tej dobe 50 najmenej cize chybu by som GPU nepripisoval....(problem je taky isty ako s HD2600 cize GPU by to nemalo byt)
pri Crysis 2 alebo Black Ops mi hra zacne lagovat a PC zamrzne.....detaily som skusal nastavovat rozne no nic nepomaha
avsak som si vsimol ze vzdy ked tento problem nastava podivne mi zacne hucat HDD(tak ako ked nieco nacitava) no huci tak iba vtedy, skusal som testnut ci ma nejake vadne sektory v HDtune a HDD bol bez chyby
PC sa mi neprehrieva, CPU mam v zatazi do 70°, MB do nejakych 60 grafika do 55 a HDD sa mi zda ze podobne
preinstaloval som si Windows ci nepomoze, no nestalo sa tak, ovladace na GPU mam najnovsie, neviem ci by nejake starsie neboli lepsie......pri inych aplikaciach fici v pohode(Office, net a filmy, nic narocne )
proste ma nenapada nic, neviem co s tym tak mi prosim skuste poradit, dakujem