No tento Book je dost casto vyuzivany na hranie hier a tak po skonceni zaruky planujem mierne upravyt spodne kryty pre lepsi odvod tepla a na ofukovanie idem objednat tuto podlozku http://deak.ekatalog.biz/zbozi/belkin-c ... p=z:183575 no tak nejako to zospodu vyzera dnes
a nejak tak by som to chcel povyrezavat
a dat tam toto
Roziel som si vsimol ked som zacal hravat s odnatym deklom a pri behu na bateriu je fan uplne vypnuty ako to vydno na foto ale book si nemozem vziat na nohy a predsa aj ta ciastocna protiprachova zabrana tam chyba nehovoriac o moznom skrate
Bude to mat ziaducy efek a modoval tu uz niekto book. Uz len pockat do decembra ked padne zaruka.
ASUS N60DP vylepsenie chladenia
ASUS N60DP vylepsenie chladenia
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Re: ASUS N60DP vylepsenie chladenia
Co sa podlozky tyka tak pochybujem ze s tou belkin to bude vyhra skor zober neco typu Cooler Master NotePal X-LITE,kedze ma perforovanu vecsiu plochu a aj vecsi vetrak mala by byt ucinnejsia a ak nie tak aspon tichsia.
A ohladom modifikacie by malo stacit vyrezat troska vecsi stvorcek pre nasavanie ventilatora vazne pochybujem nad prinosom dalsich dier nad ramkami alebo heatpipe trubickami.
A ohladom modifikacie by malo stacit vyrezat troska vecsi stvorcek pre nasavanie ventilatora vazne pochybujem nad prinosom dalsich dier nad ramkami alebo heatpipe trubickami.
Spoiler: ukázať
Re: ASUS N60DP vylepsenie chladenia
No momentalne to funguje tak ze cez tie otvory sa dostava do vnutra studeny vzduch pre fan ktory sa vo vnutry orieva ostatnymy komponentamy (RAM, Wifi, Heatpipe, VRAM) cize sa teplo z vnutra odsava a tym padom chladic straca ucinnost lebo je ofukovany teplejsim vzduchom. Ale ked uz vyrezem otvor na priame nasavanie pre fan z vonka tak to prebytocne teplo sa musi dako dostat von salanim a cez tie male otvory sa toho vela vonku nedostane. A tak koli tomu tie otvory.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black