uz par dni riesim zapeklity problem a neviem si rady. Len tak z nicoho nic mi prestala fungovat numericka cast klavesnice, funguje len enter a pri stlaceni num-locku sa zapina/vypina ledka, ale nic ine sa nemeni. Ostatne klavesy sa spravaju velmi nevyspytatelne, niekedy, ked stlacim 5, tak sa sprava ako prave tlacidlo mysi, inokedy sa tak sprava klavesa +. Skusal som rozne klavesnice, MS Curve 2000, MS DMK 3000, Logitech K200, u vsetkych robi to iste. Nepomohlo prehodit ani na iny USB port. Dalej som skusal vyhodit klavesnicu cez device manager a po restarte som ju pripojil, nic. Dalsia vec, co som skusal bol On Screen Keyboard, zapol som num-lock a tato virtualna klavesnica ide, fyzicka nie.
Nejake dalsie napady?
nefunguje numericka cast klavesnice
nefunguje numericka cast klavesnice
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Re: nefunguje numericka cast klavesnice
ta uz nepojde, reklamovat
... vsetky klavesnice funguju korektne na inych PC, len u mna nie. Windows preinstalovavat nemienim, to sa radsej naucim pouzivat cisla na hornom rade klavesPapek napísal:Skusal som rozne klavesnice, MS Curve 2000, MS DMK 3000, Logitech K200, u vsetkych robi to iste.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
jaj sry to som prehliadol.
fu tak to netusim, mozno fakt odchadzaju usbcka na zakladovke...
fu tak to netusim, mozno fakt odchadzaju usbcka na zakladovke...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Mas nainstalovany nejaky software pre klavesnicu/mys? Ak ano, skus odinstalovat.Papek napísal:niekedy, ked stlacim 5, tak sa sprava ako prave tlacidlo mysi, inokedy sa tak sprava klavesa +.
Nejake dalsie napady?