Počas hrania sa PC sám vypne

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Počas hrania sa PC sám vypne

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Najskôr to začalo robiť na bratovom PC.
Hrá hru ( League of Legends ) a zrazu bim PC sa vypne. Naskočí potom v pohode, všetko ide ako má.
Teraz sa to isté stalo mne.
Moja zostava : Am3 435 x3, MSI 770-g45, 2gb , http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... p=as102782, GeForce 8600GT pasívne chladená

Bratova zostava: amd x2 5200+, 2gb ram , doska nejaká od GB socket am2, PSU fortron 400W sa mi zdá, GK ati 5670 .

Akurát som na svojom pozrel , či GK nemá vysokú teplotu ( nameral som 68 stupňov ).
Čim to pls môže byť? Proste PC sa vypne, no keď ho v momente zapnem, tak ide v pohode. Stáva sa mi to len pri hre , tak isto aj bratovi.

Môže to byť zlým chladením? ( brat má túto case http://datacomp.sk/acutake-acu-zen-sb_d16387.html ).
Inak čo som si všimol, aspoň na mojom PC, nezobrazuje sa všetko tak, ako má po zapnutí PC ( ale jedine vtedy, ak ho zapnem hneď po tom, ako sa mi vypne pri hre ) .
Ďakujem vopred.
Brko :)
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Re: Počas hrania sa PC sám vypne

Príspevok od používateľa Brandoo »

Ty mas aky zdroj ? ten Eurocase 400W ? ... nema nahodou aj tvoj brat taky alebo podobny ...

3x hadaj kde je problem
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Aj ja som si myslel, že zdroj... Avšak jeden mi spominal, že to môže byť chladením.
Brat má Fortron
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Brandoo »

Pokial sa nieco prehrieva tak kludne moze byt aj chladenim. Teploty pozri v HWmonitor .. mas tam aj maximalne ... tak po dakej dobe v zatazi pozri.

mal som aj ja taku grafu ... 8600GTS silent a ked na nu priamo nefukalo daco tak teplota 100+
Spoiler: ukázať
Liquid cooled PC: MB: MSI Mpower Z77 CPU: Intel Core i7-2600K @ 4,5GHz + EK Supermancy CSQ Plexi+Nickel VGA: Gigabyte GTX780 + EK EK-FC Titan Clear Plexi+Nickel RAM: Kingston 2x 8GB DDR3 1600MHz SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: WD Caviar Green 2TB EARS PSU: Seasonic X-560 Zvuková karta: Creative SoundBlaster Titanium HD USB CASE: Silverstone TJ07 Keyboard: SteelSeries 6G V2 Mouse: Logitech G5 Mousepad: SeelSeries QcK Diablo III Monitor: Samsung SyncMaster BX2440 OS: Microsoft Windows 10 Pro 64-bit

Návrat na "Hardware všeobecne"