Presun z C: na D:. Dá sa to?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 28. Dec, 2010, 16:36
Presun z C: na D:. Dá sa to?
V najbližšej dobe budem inštalovať na notebook nový Windows. A keďže nechcem prísť o súbory (ako som to robil na starom PC - nainštalovať nový Win a všetko od začiatku ), tak som rozmýšľal nad tým že by som všetko presunul do D-čka. Je úplne prázdne. Nemám nič externé, ani HDD ani USB. Čiže otázka: Dajú sa súbory presunúť z C-čka na D-čko? Ďakujem za reakcie
AMD Phenom II X4 955, Arctic Cooling Freezer 64 PRO, WD 320GB, LG-DVD a nejaká skrinka
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Re: Presun z C: na D:. Dá sa to?
si si isty ze zvladnes tu instalaciu systemu ?
.. samozrejme ze sa daju.
.. samozrejme ze sa daju.
-
- Nový používateľ
prečo. je to nejaké namáhavé? však zvolíš jazyk, dátum a tie blbosti. a aj to kde to nainštaluje. či to je iné ako s XP?
AMD Phenom II X4 955, Arctic Cooling Freezer 64 PRO, WD 320GB, LG-DVD a nejaká skrinka
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
nieje ... , skor myslim ,ze to napisal pretoze sa pytas take veci
-
- Nový používateľ
nie som úplne blbý. len som sa chcel uistiť či sa mi nejako neporušia tie súbory.
no uznávam, robím to prvý krát, tak že chcem aj dáta nechať, takže, keď dám do D-čka aj WinXP (je to tam v tích súboroch,nie?), to mám potom vymazať alebo presunúť iba Program Files?
no uznávam, robím to prvý krát, tak že chcem aj dáta nechať, takže, keď dám do D-čka aj WinXP (je to tam v tích súboroch,nie?), to mám potom vymazať alebo presunúť iba Program Files?
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
no ak planujes novu instalaciu tak bude dobre ak aj programose si nainstalujes na novo a nebudes si tak tahat bordel zo stareho systemu do novej instalacie.preca len ak planujes aj programfiles presuvat tak to radsej nie a sprav si kompletku uplne cistu.ak mas tam aj nejake data ako foto mp3 a filmose tak to si nahadz do decka.potom ked vsetko budes mat nainstalovane a ciste od stareho systemu tak si sprav zalohu napr. cez Acronis a mas pokoj pri dalsej reinstalacii.
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700