Battlefield: Bad Company 2
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield: Bad Company 2
A nevedel by si mi dat nejake blizsie info do SS o jeho zdroji, chapes co myslim (teda ak neni kupeny)
inak co som videl tie 'filmy' a tak, tak to bolo natacane s firstpersonu akurat prizoomovane aby nebolo vidno gun a hud.
inak co som videl tie 'filmy' a tak, tak to bolo natacane s firstpersonu akurat prizoomovane aby nebolo vidno gun a hud.
Spoiler: ukázať
a tak sem tam sa mi stane ked hadzem bud lekarnicku alebo ammo tak mam prazdne ruky .. ale tak to minepomoze ,...Endy napísal:ta mapka neviem, ale ciste ruky sa zevraj daju spravit nejakym bugom, no neviem princip
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
jn je to vtedy ked nieco hadzes, moze byt aj granat, len tam je nejaky algoritmus, ktory ja nepoznam
vsak si ten klip s ktorym robis rozkuskuj na casti, vysekni si casti ktore chces spomalit a spomal len tieFEAR napísal:vdaka no predstavoval som si to trochu inak v tomto pripade ako to je je premna pouzitelnost obmedzena .. kedze mozem spomalit ci zrychlit iba 1 cely vysek, nie nejaku pasaz v nom ) co by som skor uvital .. iba zeby bol este iny sposob ..ale asik nieje ..
napriklad ako v uvode ked skacem z vrchu k vlajke k tym trom superom .. tak ze kym doskocim dole to ide normalne a ked zacne strelba vtedy si ten usek spomalim a potom koniec zas normal .. lebo to je cely jeden vysek ..tak ho viem len cely od soskoku po koniec len ako celok spomalit ..
tak hej ale potom je to dost pracne este teu konkretnu vystryhnutu pasaz kuskovat dalej ... a ci tam nevzniknu prestrihy ..
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
O fragmovie si uz pocul ?Mučo Mačo napísal:inak video kde je zostrihane,len to,kde zabijas ty,nie je bohvieco
Valistar .. tak nakoniec som to teraz vyskusal a da sa celkom aj v tom rozkuskovani ..
BTW .. nabuduce vam nedam nic ..
BTW .. nabuduce vam nedam nic ..
tak odskusane .. na niecom zaujimavom sa treba len lepsie vyhrat a efekt moze by t skvely ,..
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nooooo, pekneee
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
je normalne ze cesi nadavaju na slovakov na ceskych servroch ? dnes mi tam pripadalo slovo slovak ako nadavka
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ano, nekedy si s tym po*ebanymi k*****i aj ja nekedy poriadne pochytim. a to neplati len v bfbc2
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Je bezne ze sa meno inej narodnosti pouziva ako nadavka. Netvrd mi, ze si napriklad este v zivote nepouzil vyraz "Co si madar?".Mučo Mačo napísal:je normalne ze cesi nadavaju na slovakov na ceskych servroch ? dnes mi tam pripadalo slovo slovak ako nadavka
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Nj,kazda odlisnost je dovod na utok