Jo a druha vec. Tu case idem vystriekat skoro vsade ( ovsem nie komponenty) murarskou tesniacou penou. Bude vypadat uchylne ale bude nehlucna,dufam. Nejake ztisovcie navrhy? Ale nepchaje mi tie zdroje s pasivnym chadicom alebo heatpipe na VGA

Pozri siKondik napísal:Jo a druha vec. Tu case idem vystriekat skoro vsade ( ovsem nie komponenty) murarskou tesniacou penou. Bude vypadat uchylne ale bude nehlucna,dufam. Nejake ztisovcie navrhy? Ale nepchaje mi tie zdroje s pasivnym chadicom alebo heatpipe na VGAv ramci domacich moznosti
pokial to vazne chces spravit takto tak to si cvok.Ako to myslis vystriekat murarskou penou?Ak sa ti ta pena roztiahne viac ako si predpokladal(co cakaj) a zaleje ti z casti nejaky komponent, tak to z neho das uz len tazko dole, pretoze ta pena sa svina natlaci csade.No ja na tvojom miestecardin napísal:Pozri siKondik napísal:Jo a druha vec. Tu case idem vystriekat skoro vsade ( ovsem nie komponenty) murarskou tesniacou penou. Bude vypadat uchylne ale bude nehlucna,dufam. Nejake ztisovcie navrhy? Ale nepchaje mi tie zdroje s pasivnym chadicom alebo heatpipe na VGAv ramci domacich moznosti
![]()
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... le&sid=627
Tebe asi len cihlu do hlavy ty trdlopjongy napísal:pokial to vazne chces spravit takto tak to si cvok.Ako to myslis vystriekat murarskou penou?Ak sa ti ta pena roztiahne viac ako si predpokladal(co cakaj) a zaleje ti z casti nejaky komponent, tak to z neho das uz len tazko dole, pretoze ta pena sa svina natlaci csade.No ja na tvojom miestecardin napísal:Pozri siKondik napísal:Jo a druha vec. Tu case idem vystriekat skoro vsade ( ovsem nie komponenty) murarskou tesniacou penou. Bude vypadat uchylne ale bude nehlucna,dufam. Nejake ztisovcie navrhy? Ale nepchaje mi tie zdroje s pasivnym chadicom alebo heatpipe na VGAv ramci domacich moznosti
![]()
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... le&sid=627
by som kupil(alebo urobil pasivy z nejakeho stareho chladica)male pasivne chladice co su na ramky a dal ich na pamete na VGA, a na ten velky pasiv co mas na VGA, by som dal co najvecsi vetrak aky tam len mozes narvat a dal ho na take otacky pri ktorom ho pocut nebude.Vela stastia, musis sa s tym pohrat
OT no loool ako ludia niektory z vas mate strasne napady... akoze ta kozusinka?! fakt alebo si aspon kupte dake domace zvieratkoPeterM napísal: BTW: a ten chladic radsej nezneuzivaj - mohol by si si ublizit![]()