Shogun 2: Total War
Re: Shogun 2: Total War
V tom e-maily píšu, že ti nič nestiahli. Také isté "praktiky" má aj Zavvi.com - pokiaľ ti to nepošlu, nič ti nestiahnu z účtu.
s pozdravom, crux.
Nuž, podstatné je, kedy ti to poslali. Kebyže bývaš v UK, tak by si to do 15.3. asi mal. Ale takto to trvá dlhšie. Asi 9 dní od podania. Takže buď 18. alebo 21. by ti mal prísť. Prípadne 22. kvôli Slovenskej pošte.
s pozdravom, crux.
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Nestras .
Poslali v piatok, tak dufam, ze najneskor tento piatok to pride . Inak dojmy od fanusikov TW serie su velmi pozitivne (narozdiel od ETW a NTW). Takze 9-kove recenzie nebudu len zaplatenym marketingovym tahom .
Poslali v piatok, tak dufam, ze najneskor tento piatok to pride . Inak dojmy od fanusikov TW serie su velmi pozitivne (narozdiel od ETW a NTW). Takze 9-kove recenzie nebudu len zaplatenym marketingovym tahom .
no peniaze neodisli len su rezervovane, teraz len cakam kym ich odrezervuju ale aj tak cakam kedze som zistil ze cez ebay sa da platit len cez paypal, tak som si vytvoril ucet a budem cakat nejake 2-3 dni na verifikaciu kreditky (hadam do piatku to bude) aby som mohol odpisat daky kod ci co, tak cakam, hadam to zatial nepredaju lebo by ma fakt uz slahlo...
tiez dufam ze to bude lepsie ako napoleon a podla dema to vypada na paradicku, lebo napoleona som ani nedohral, dako ma to nebavilo
ja si este pockaaaam minimalne tyzden kym si to zahram ale hlavne bude ze mi to pride
tiez dufam ze to bude lepsie ako napoleon a podla dema to vypada na paradicku, lebo napoleona som ani nedohral, dako ma to nebavilo
ja si este pockaaaam minimalne tyzden kym si to zahram ale hlavne bude ze mi to pride
- GASPi
- Používateľ
Velmi pekna recenzia --> http://www.sector.sk/recenzia/29277/tot ... ogun_2.htm 9,5/10
BTW, teta postarka stale nechodi ;(.
BTW, teta postarka stale nechodi ;(.
Nuž, zavvi.com píše:
10-15 days*
* Most items arrive within the estimated delivery time. If you have not received your item in this time, don't worry as delays do occasionally occur. We ask you to wait 10 working days for UK deliveries and 20 working days for overseas deliveries before you contact us to let us know you have not received your item.
s pozdravom, crux.
- GASPi
- Používateľ
Ja mam objednanu z game.co.uk -->
Poslane mi to bolo minuly piatok. Uz mi par krat odtial prislo nieco aj do 4 dnoch, preto som teraz trosku sklamany. Ale mozno bude problem v nasej poste .Country Method Delivery Time Cost
Europe Royal Mail 3 to 5 business days £2.95 per order
Zavvi.com posiela tiež cez Royal Post.
Plus, neviem či sa nemýlim, ale zavvi.com a game.co.uk je +- to isté
Plus, neviem či sa nemýlim, ale zavvi.com a game.co.uk je +- to isté
s pozdravom, crux.
- GASPi
- Používateľ
Tak dnes to prislo (presne na 7. prac. den od odoslania). Ale ako za trest, kedze nebudem doma .
Vlastni to uz niekto? Mohli by sme obcas zahrat spolu .
Vlastni to uz niekto? Mohli by sme obcas zahrat spolu .
mam taku otazku, stale mam rezervovane peniaze, ako dlho mam cakat kym sa uvolnia alebo mam sa mam obratit na predajcu/banku ? vie niekto poradit
a grand master edicia objednana, uz len cakam kedy pride, tak sa uz neviem dockat
a grand master edicia objednana, uz len cakam kedy pride, tak sa uz neviem dockat
- GASPi
- Používateľ
Si si isty, ze peniaze mas "rezervonane"? Ako pisal crux, peniaze ti strhne pri predobjednavke len v case tesne pred odoslanim. So ziadnym "rezervovanim" som sa nikdy nestretol v pripade objenavania z tohto shopu.
Ved ti to tam aj jasne pisali, ze peniaze nestrhli ani nic podobne ("rezervacia").
Ved ti to tam aj jasne pisali, ze peniaze nestrhli ani nic podobne ("rezervacia").
No money has been taken from your account for this order.
no ano peniaze mi nestrhli, mam ich na ucte, len su rezervovane pre nich a nemozem s nimi vobec nic robit
- GASPi
- Používateľ
Aha , no v tom pripade skus sa najprv informovat v SS a nasledne az v game.co.uk.
Viac ti neporadim, kedze sa mi nic podobneho este nestalo.
Viac ti neporadim, kedze sa mi nic podobneho este nestalo.
no tak volal som do banky a oni s tym nic nevedia urobit, ani to nevedia stornovat a ani ja to neviem nijak zmazat, zrusit alebo tak nejak, podla banky ma predajca 2 mesiace na vlastne storno, takze bud pockam alebo sa ozvem predajcovi nech to stornuje (ci co s tym ma robit), kedze 2 mesiace sa mi fakt nechce cakat tak im hadam napisem, len to musim prelozit do anglictiny cez translator kedze s mojou anglictinou daleko nezajdem...