nazdar.
mam taky problem s miniaplikaciami hodiny a kalendar (vid. screen) . tento problem sa objavil az po instalacii internet exploreru 9, kym som mal 8-micku tak vsetko islo v pohode.
takze najprv k hodinam - po nainstalovani IE9 mi teraz skoro stale preblikavaju, niekedy to je skoro kazdu sekundu,niekedy menej.
a v miniaplikacii kalendar mi zasa zmizlo priehladne pozadie a teraz je okolo celeho kalendara biely ramcek.
stretol sa s tym niekto uz a vie mi poradit ako sa toho zbavit? len nie odinstalovanim IE9,pretoze ho potrebujem k praci a ani tych aplikacii sa nexcem zbavit...
vdaka za rady...
screen -
blikanie miniaplikacie a biele pozadie
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: blikanie miniaplikacie a biele pozadie
Ano, je to znama chyba, ktora sa objavi po nainstalovani IE9. Robia to vsak iba gadgety, ktore nie su sucastou Windows (aspon ja som to spozoroval).
Pri kalendari mi "pomohlo", ak som ho dal "maximalizovat" (teda roztiahnut na dve stranky) a nasledne naspat "minimalizovat" na povodnu velkost. Bohuzial to treba po kazdom restarte opakovat. Mozno by sa to dalo vyriesit editaciou kodu kalendara, aktualne sa mi to vsak riesit nechce .
Pri kalendari mi "pomohlo", ak som ho dal "maximalizovat" (teda roztiahnut na dve stranky) a nasledne naspat "minimalizovat" na povodnu velkost. Bohuzial to treba po kazdom restarte opakovat. Mozno by sa to dalo vyriesit editaciou kodu kalendara, aktualne sa mi to vsak riesit nechce .
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
Re: blikanie miniaplikacie a biele pozadie
no tak ten kalendar som ako tak poriesil. ta maximalizacia pomohla,len je to trocha blbe riesenie
a blikaju mi iba hodiny,aj ked mam nainstalovanych 5 aplikacii a v ostatnych sa neprejavuje ziadna chyba.ani jedna nebola sucastou windowsu...
a blikaju mi iba hodiny,aj ked mam nainstalovanych 5 aplikacii a v ostatnych sa neprejavuje ziadna chyba.ani jedna nebola sucastou windowsu...
Spoiler: ukázať