Doska s integrovanym procakom?

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
FijO
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Doska s integrovanym procakom?

Príspevok od používateľa FijO »

Zakladna doska s procesorom VIA C3 Samual 2000+

doska s integrovanym procakom aj grafikou ...mozno sa s nou osobne zoznamim nakolko sefka sa pri vybere PC pre uctovnicku rozhoduje podla ceny :lol:

zaujimalo by ma kolko taky integrovany procak zerie z ramiek, nakolko som uz skladal zostavy s integrovanou grafikou a nebolo to bohvieco ...tak toto potom bude dobry brloh :E
Naposledy upravil/-a FijO v Pi 03. Feb, 2006, 13:01, upravené celkom 1 krát.
Gigabyte 890XA - UD3, Phenom II X4 945, 4gb ram Kingston hyperX black, Sapphire 5770 vapor-x, CM Hyper 212+, case CM 690 II + zvysok
-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa -TAMY- »

CIze vykon to ma ako duron na 1Ghz, spotreba sa blizi v plnej zatazi 15W v iddle to ma cele cca 0.5W :) dvd to prehravat vie, je to v pohode,, copu z ramiek nebere nic, len VGA.. to su dosky co sa davaju do aut atd atd.. mala spotreba, vykon v pohode.. slape natom aj XP MCE v pohode.. grafika si bere z ramiek, ale ak das 512 tak to prezijes.. je to proste bomba vo svojej triede..
FijO
Nový používateľ
Nový používateľ

ako som sa docital

procak ma takt okolo 800Mhz, zial v zostave ponukaju 256mb ramky a XP home ...na to XPcko neviem ako to pojde
Gigabyte 890XA - UD3, Phenom II X4 945, 4gb ram Kingston hyperX black, Sapphire 5770 vapor-x, CM Hyper 212+, case CM 690 II + zvysok
-TAMY-
Používateľ
Používateľ

Ked uz kupujes, tak dosku radsej odtialto..

http://www.alzasoft.sk/Default.asp?CatI ... &TYPTREE=1

Typujem, ze tam dali najslabsi VIA co robia..

asi tam je tato:

http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?D ... d=18843132

proste VIA su hlavne robene na malu spotrebu, nie na vykon..
FijO
Nový používateľ
Nový používateľ

keby som to kupoval ja tak urcite nie dosku s integrovanym procakom ...podla mna je to blbost, konfiguracia jak swina

zostava s tymto procakom sa da najst medzi pc zostavami s OS Xp na stranke http://www.shark.sk, stoji aj so systemom okolo 9900,- ...takze si vies predstavit asi tu konfiguraciu
-TAMY-
Používateľ
Používateľ

ALe do kancla to bude stacit.. Lenze to je ako kupit sekretarke opterona.. nevyuzity.. a to iste aj pri tej via,, ma sice maly vykon, ale aj tak ju nevyuzije.. ale wed povedz, ze chces 512 ramky.. inak to pojde ozaj na pip
FijO
Nový používateľ
Nový používateľ

uvidim, co povedia konfiguratori zo "zraloka" ...nakolko si zrejme budu pytat nejaku fajnu cvakacku za 512mb pamati ...pretoze ak to predavaju ako zostavu, budu chciet praxy za odplombovanie (ako za komunizmu) a este za samotne pamate ...

ja osobne by som kupil radsej pentium III daku 800Mhz, repas ...

btw. to sme si mohli radsej vymenit cez SS cisla na ICQ ...lebo tento thread je o nasej komunikacii 8)
l0k2
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 30. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa l0k2 »

Staval som nieco take dedovi, na pisanie a podobne je to oka. S tymi filmami by som uz trosku pouvazoval. Na zaciatku to hralo vsetko pekne ako malo. Nainstaloval som vsetok software ktory by dedo mohol potrebovat a videa sa zacali chovat trosku divne. Zvuk siel pozadu a podobne, ked som zacal nieco v tej chvili robit na pc, tak katastrofa. Vazne, iba na take jednoduche veci. Ale do kancelarie vrelo doporucujem. Tam nemaju co pozerat filmy :)
sentimentálna spomienka - valid cpu

Návrat na "Základné dosky"