Tropico 3
Re: Tropico 3
Mna to dost sklamalo . Ta grafika je pekna iba na prvy pohlad . Manika co mal na starosti cesty by som postavil pred stenu a headshot . Odflaknute pokracovanie skvelej hry .
najlepsia je aj tak jednotka.
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
V com bola jednotka lepsia? Lebo 3-ka je super. Ako bavi ma to. Ja idem skor do demokracie. Ale je super ako to mozte menit.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Neviete kde najdem ulohy co mam urobit ?
Jedna je zadana na zaciatku,pocas hry vyskakuju dalsie..Ale nejaky zoznam ze by som si to pozrel pocas hry som nenasiel..
Jedna je zadana na zaciatku,pocas hry vyskakuju dalsie..Ale nejaky zoznam ze by som si to pozrel pocas hry som nenasiel..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Pokial si vytvoris ty vlastny ostrov (nie questy), tak hlavnou ulohou je spokojnost tvojich ludi. Pokial su nespokojny, tak ti bud poslu list v ktorom ziadaju napravu (priklad ... nemaju kde byvat, tak im postav bytovky. Alebo nemas dostatok vojakov, musis vychovat novych alebo si zaplatit atd.)
Ak si zvolis daku misiu, tak pri kazdej by mal byt popis co mas urobit.
Pokial si zaciatocnik v tejto hre, tak si bud nainstaluj cestinu alebo zacni s Tropico 1. Uplne prve Tropico je najlepsie, jednoduche a prehladne. Tiez funguje na starych pocitacoch.
Ak si zvolis daku misiu, tak pri kazdej by mal byt popis co mas urobit.
Pokial si zaciatocnik v tejto hre, tak si bud nainstaluj cestinu alebo zacni s Tropico 1. Uplne prve Tropico je najlepsie, jednoduche a prehladne. Tiez funguje na starych pocitacoch.
Tiez sa mi viac paci jednotka, jedna z mojich oblubenych strategii.newmi napísal:najlepsia je aj tak jednotka.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ta hra je casky default,ulohy mi dava,ale len na zaciatku kazdeho levlu,alebo bonusove v priebehu..co som spominal ,chyva mi nejaka tabulka,kde by som si tie ulohy mohol pozret pocas hry...
A za dalsie,co znamena ikona slniecko,alebo prekrizene vrece nad bodovou ?
A za dalsie,co znamena ikona slniecko,alebo prekrizene vrece nad bodovou ?