Zdravim,
mam taku otazocku. Je mozne v notase vymenit konektor na pripojenie do internetu? Istym nedopatrenim sa mi totiz vnutri nieco ulomilo a nechce poriadne v diere drzat kabel a akonahle sa trosku vysunie rusi mi spojenie. Kabel totiz ide povytiahnut cca o par milimetrov a kvoli tomu mi to pada. Otazkou je ci sa to da nejako vymenit. Notas je ASUS K52jc. Diky vopred
Vymena konektora
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Re: Vymena konektora
mohol si priložiť fotku, že ako to zalomenie vyzerá a tak, ale ak máš na mysli takúto dierku a dávaš do toho ten internet takýmto káblom, tak to teda nevymeníš, to buďto novú matičnú dosku, alebo potom... ...no vlastne nič, s tým neurobíš zrejme nič... ...to nie je ako v PC, že vytiahneš z PCI(E) kartu a dáš inú...
No ano mam na mysli presne taku dierku na taky kabel odfotit to mozem ked budem pri fotaku, ale ked vravis ze sa to vymenit neda tak to bude asi zbytocne...a predpokladam ze mi to ani nevyreklamuju (NB je este v zaruke...)
a aspon nejaky tip ako to aspon provizorne spojazdnit?
a aspon nejaky tip ako to aspon provizorne spojazdnit?
vsetko sa da len by to asi musel letovat
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
-> Pagan:
No či ti to vyreklamujú, tak to netuším, možno by tá fotka napovedala, ako to je poškodené a potom ti poviem, či skúsiť reklamáciu... ...o provizórnom spojazdnení taktiež až z fotky...
-> newmi:
No či ti to vyreklamujú, tak to netuším, možno by tá fotka napovedala, ako to je poškodené a potom ti poviem, či skúsiť reklamáciu... ...o provizórnom spojazdnení taktiež až z fotky...
-> newmi:
undertaker007 napísal:buďto novú matičnú dosku, alebo potom... ...no vlastne nič, s tým neurobíš zrejme nič...
Vidíš to tam? že "buďto novú matičnú, alebo..." a neukončená veta? Tak tam presne dom chcel napísať to s tým letovaním, ale potom som si uvedomil, že to je somarina...newmi napísal:vsetko sa da len by to asi musel letovat
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
toto ti nikto neopravi..iba niekto koho to bavi a poriadne ale poooriadne sa nudi
pokial je tam vidno mechanicke poskodenie, na zaruku ani nepomysli...poslu ta do prd..le
skus zohnat maticnu niekde z bazaru a jednoducho to vymen....bude to lacnejsie
pokial je tam vidno mechanicke poskodenie, na zaruku ani nepomysli...poslu ta do prd..le
skus zohnat maticnu niekde z bazaru a jednoducho to vymen....bude to lacnejsie
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Spoiler: ukázať