zdravim,
kupil som adsl router tracer a ked som to u kamosa zapojil a nastavil na adsl pripojenie od t-com tak mi to nechce urobi connect.
ma niekto s tymto routerom skusenosti?
Josua
problem s adsl routerom tracer
Re: problem s adsl routerom tracer
skontroluj nastavenia:
VPI: 1, VCI: 2, Protokol: PPPoE, Zapuzdrenie: LLC, LLC SNAP, Modulacia: G.DMT, ITU, Multimode, Sirka pasma: Annex B, MTU: 1492
VPI: 1, VCI: 2, Protokol: PPPoE, Zapuzdrenie: LLC, LLC SNAP, Modulacia: G.DMT, ITU, Multimode, Sirka pasma: Annex B, MTU: 1492
mainboard MSI A88XM Gaming CPU Athlon A8 7600 + Coolink Corator DS + 2xENERMAX 12PWMVGA MSI 1050i Gaming RAMM Kingston HyperX 4x4GB (2133Mhz) case Fractal Desing Define R4 power suply Corsair TX650M
pouzil som vsetky mozne manualy co boli k dispozicii a nic jedine co mi poradili a co som potom nasiel na webe tek ten tracer router nieje adsl aj ked ma tu moznost tak idem vyskusat tam dat nejaky tp-link
pokial nie je adsl tak to nikdy na linke adsl fungovat nebude, to je logicke
mainboard MSI A88XM Gaming CPU Athlon A8 7600 + Coolink Corator DS + 2xENERMAX 12PWMVGA MSI 1050i Gaming RAMM Kingston HyperX 4x4GB (2133Mhz) case Fractal Desing Define R4 power suply Corsair TX650M
no to ano to je logika ale kedze ta zavolaju to spravit a vsetko si zaobstaraju a tam je v navodu nastavenie adsl tak si myslis ze to je adsl.
to len teraz na webe som zistiil ze to ma daleko od ads
to len teraz na webe som zistiil ze to ma daleko od ads