Huawei E176 - ako ho rozchodit
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Huawei E176 - ako ho rozchodit
Ahojte, neprezieravo som flashol na moj Huawei E176 novy firmware. Vsetko islo v pohode az do casu ked som preinstaloval Windows XP. Potom som zistil ze sa stratil ten image ktory na nom bol a tvaril sa ako instalacne CD-ROM. Teraz ho akosi neviem nainstalovat a spojazdnit. Medzicasom som presiel na Win7. Vie niekto ako to "flashnut" spat aby som tam mal tu CD-ROM ? Vdaka.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Huawei E176 - ako ho rozchodit
Predpokladam ze sa jedna o usb modem s integrovanym pamatovym cipom (aka usb flash). Je mozne, ze flashovaci software sformatoval pamatovu cast pri flashovani. Mozno by stalo za skusku "prehnat" to nejakym software-om na obnovu dat. Velku nadej tomu sice nedavam, ale za skusku nic nedas.
Inak by som skusil forum mobilmania alebo podobne. Tam sa mozno najdu ludia, ktory vlastnia rovnake zariadenie a budu ochotni jeho obsah "zasharovat".
Inak by som skusil forum mobilmania alebo podobne. Tam sa mozno najdu ludia, ktory vlastnia rovnake zariadenie a budu ochotni jeho obsah "zasharovat".
- panasonic650
- Používateľ
A keby som zohnal cloveka z rovnakym modemom (je to ako keby USB flash), co s tym dalej ?
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Malo by postacit skopirovat obsah disku do tvojho modemu.
mobilmania napísal:Po pripojení do USB portu sa zobrazuje ako dve samostatné pamäťové zariadenia. Jedno je čítačka microSD(HC) kariet a druhé vstavaná 28 MB pamäť. V nej je uložený potrebný softvér, konfigurácia a ovládače. Pre inštaláciu modemu už teda nie je potrebné žiadne dodatočné CD.
- panasonic650
- Používateľ
Problem je ze to kde bol ten soft sa tvari ako CD-ROM. To znamena ze tam nic nenakopirujem
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Skusal si tam nieco fyzicky nakopirovat? Mozes sem dat screenshot zo spravcu diskov vo windowse?
Idealne by bolo nabootovat nejaku live distribuciu linuxu a pozriet na ten modem cez fdisk.
Idealne by bolo nabootovat nejaku live distribuciu linuxu a pozriet na ten modem cez fdisk.
- panasonic650
- Používateľ
Tu je obrazok
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
Nie, ja som myslel screenshot zo spravcu diskov. Teda taketo nieco:
Ked v spravcovi diskov skusis asociovat dany disk, resp.vytvorit na nom particiu/sformatovat aktualnu, podari sa?
//EDIT: uz vidim, ze si screen pridal. Skus teda vytvorit novu particiu na tom zariadeni. Nesmie byt RAW.
Ked v spravcovi diskov skusis asociovat dany disk, resp.vytvorit na nom particiu/sformatovat aktualnu, podari sa?
//EDIT: uz vidim, ze si screen pridal. Skus teda vytvorit novu particiu na tom zariadeni. Nesmie byt RAW.
- panasonic650
- Používateľ
Pridal som... aj ked sa to zmrsilo lebo som to musel zmensit. Snad sa to da citat
EDIT: Nic to neumoznuje
EDIT: Nic to neumoznuje
- panasonic650
- Používateľ
Nieco ine bude treba asi....