Bezdrotova siet pomoc
Bezdrotova siet pomoc
Ahoj ma taky problem na notebooku sa nem§zem pripojit na net na bezdrôtovej stieti wifi pise ze obmedzene alebo ziadne pripojenie ale pri tom mi ukazuje 100% signal a na router sa pripojim s dalsim notebookom aj s mobilom a kablom mi ide pripojenie do stoloveho pc a pise mi ze tento problem nastal pretoze siet nepridelila sietovu adresu neviem co stym kto vie poradit ? pardon za gramatiku
mam router D-Link DI-524
wifi TP-Link TL-WN321G
mam router D-Link DI-524
wifi TP-Link TL-WN321G
Re: Bezdrotova siet pomoc
nemas router nastaveny na filtrovanie mac adries? (len tie zariadenia co tam pridas akceptuje a prideli im lokalnu IP)
to neviem ale do nedavna mi to islo bez problemov to sa stalo z nicoho nic
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
restartuj router.
ako myslis len vybras s elektriky alebo ten malicki gombik ?
gombik, pockaj 10 sec a zapni znovu
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
nie, nemyslim reset. normalne ho len na minutku vyber z elektriky a znova zapoj. po resete by si musel znovu vytvorit wifi siet a to predpokladam nevies.
jop sorry, moj dlink ma on/off tlacitko, preto sice radime rovnaku vec ale naopak - tvoj nema takze vytiahnut z elektriky.
hento male je reset na factory settings a to netreba (zatial).
hento male je reset na factory settings a to netreba (zatial).
skusil som a nepomohlo
tak skus este raz a na dlhsie a resetni aj PC a ked ani tak to nepojde tak to vyhod von oknom, zasrane lacne routery (mal som podobne problemy s D linkom a mam aj teraz s GetNetom, never more, napr Asus mi fachal pekne, skoda ze nebol moj, radsej uz cvaknem za poriadny router)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
ja som router nekupoval mame od slovanetu net + tv a oni nam dali router inac by som si kupil iny a kusul som aj dlksie a nepomohlo