3DFX
Re: 3DFX
ok,pri instalacii davas ovladac najst automaticky? ak ano,tak ho naved na voodoo2.inf manualne,a sprav nutenu instalaciu.
ono ovladac fungovat bude,ale ak sa nemylim tak nebudes mat v2control panel (to je to dll ktore hadze chybu).hmmm,zeby to bolo tou first ediciou win98?
tak potom fajn.mas overene ze slape aj SLI (napr unreal tournament ide v 1024*768)?
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Vies co som spravil? zmiesal som 2 ovladace dokopy. Mam Glide2x 3x novy z toho Beta drivru a ostatne novsie verzie z toho posledneho oficialneho Slape ako hodinky SLi. Vsetko Q3,NFS5,NFS4,HL1 akurat bezi 3DM 99 MAX, tak som zvedavy... (vlastny driver) uz ani hento nevypisuje to Rundll pri starte.
Spoiler: ukázať
ak to slape,tak fajn
posledny ovladac je tiez ok,ale nefunguje pod amd procesormi,a ma problemy ked je primarna karta vyssi radeon,ale toto sa ta evidentne netyka,takze preco nie.
posledny ovladac je tiez ok,ale nefunguje pod amd procesormi,a ma problemy ked je primarna karta vyssi radeon,ale toto sa ta evidentne netyka,takze preco nie.
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
To vazne? lebo som rozmyslal ze presedlam na AMD K6-2 kvoli AMD 3DNow! Ozaj pomohlo vo vykone v hrach by ak by som to vymenil za ip2, nejaky AMD K6-2 400MHz, ci pre to Super7 su zas slabsie chipsety?
Este by som chcel vediet ze ked taktujem cez Voodoo 2 Tweaker ci to taktuje obe karty naraz.
Alebo poznas este nejaky lepsi program na OC kariet (Tu je limit 120MHz-ale pri tych to uz aj tak blbne takze limit mi nevadi).
Este by som chcel vediet ze ked taktujem cez Voodoo 2 Tweaker ci to taktuje obe karty naraz.
Alebo poznas este nejaky lepsi program na OC kariet (Tu je limit 120MHz-ale pri tych to uz aj tak blbne takze limit mi nevadi).
Spoiler: ukázať
starsie amd by mali byt ok aj s poslednym ovladacom,problem sa tykal iba athlonov (K7) a vyssich..3Dnow pomaha,ale hra to musi podporovat-napr quake2 bol jedna basen.
najlepsi oldschool podvozok pod voodoo2 je pentium3,ak chces zostat v style tak slot1 verzia.
najlepsi oldschool podvozok pod voodoo2 je pentium3,ak chces zostat v style tak slot1 verzia.
ano.hodnota pre takt je v registroch iba jedna,takze sa to inak ani neda..co tiez znamena ze iny tweaker ti lepsie oc neumozni-akykolvek tweaker robi vzdy to iste,meni hodnotu pre takt v registri,nic viac.v podstate nepotrebujes ziaden tweaker-staci v registroch najst SSTV2_GRXCLK a mozes ho zadavat manualne,cislo=frekvencia,90 je default,nad 97 sa ist neodporuca..eFatal2ty napísal:Este by som chcel vediet ze ked taktujem cez Voodoo 2 Tweaker ci to taktuje obe karty naraz.
pokial ti vyslovene nejde o benchmarky,taktovat nema velky vyznam..co sa tyka rizika,ako pri kazdom oc,dovtedy sa chodi s dzbanom po frekvenciu,az kym sa raz nezadymi..
prihodim jeden obrazok 200SBi (v2 sli,1 karta,singleboard): http://img253.imageshack.us/img253/4851 ... ra7wn4.jpg
prihodim jeden obrazok 200SBi (v2 sli,1 karta,singleboard): http://img253.imageshack.us/img253/4851 ... ra7wn4.jpg
niektora prastara verzia fraps podporovala aj 3dfx glide-snad 1.2 alebo 1.4,treba skusit.