to je super sprava...coho ja sa ale bojim pri tom je nasledovne: nedavno som zistil ze sa v europe uz predava (!!!) ekvivalent HP dm1z a teda dm1-3000, dm1-3100 rady ako som pisal vyssie.. Co je ale najlepsie je ze to najdete na oficialnej stranke HP pre belgicko, britaniu..atd. kazdopadne maju na to rovnaku politiku ako to sproste lenovo v usa a sice taku ze to dodavaju len pre tu danu krajnu, ergo nemozes si to dat poslat na slovensko.. takze toho sa bojim aj u x120e (nehovoriac o tom ze klavesnica je bezkonkurencne lepsia ako pri dm1z)..v tomto je nasa jedina nadej amazon.de/.co.uk
mne by nevadilo ani UK, mam tam bracha a kupil by mi to v pohode.
viacej ma to stve ale kvoli pripadnej zavade. a najma, ze v praci si to viem kupit bez 20% dhp.
takze by ma to mohlo stat tak o cca 100 eur menej...
len neviem, kedy sa ho na SK ozaj dockame...
este som ako som spominal rozmyslal nad tymto modelom.
nemate niekto skusenost?
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge-13-3-cerveny-0217-3eg-d235013.htm
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-edge-11-cerveny-0328-62g-d225974.htm
ludia... sprava. nemiláááá
ako teraz pisem tieto riadky, skontroloval som si mail.
pisal som totizto aj do thinkpro.sk ohladom dostupnosti X120e a tu je ich dnesna odpoved...
Ďakujeme, stále nič, nevieme ich zatiaľ ani objednať z Lenova... Keď ich budeme vedieť objednať, tak bude trvať ešte asi tri týždne kým k nám dorazia. Mám však obavy, že sa k nám X120e ani nedostane, súdim podľa toho, že v Nemecku sa predávať nebude. Nerozumiem síce prečo, nakoľko je to vydarený notebook, ale nič s tým neviem urobiť.
Prípadne si ho skúste objednať zo štátov, odporúčam využiť služby shipito.sk (com) na prepravu. Notebook si kúpite napríklad na ebay, necháte si ho poslať do shipita a odtiaľ na SK, akurát bude musieť doplatiť daň a clo. To je jediné čo Vám viem poradiť.
takze to nevyzera zase dobre.
asi skusim zase napisat na UK lenovo stranku, ci nebudu vediet nieco viacej.
okrem toho, viete niekto nieco dodat ku tym modelom, co uvadzam vyssie???
vdaka...
PS: mne inak staci netovanie, skype (teda kvalitnejsia webkamera), hudba, a ak prehra HD film, tak to je len bonus...