5.1 - Hlasitosť FRONT = REAR
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
5.1 - Hlasitosť FRONT = REAR
hh, ako už názov témy ( ) naznačuje, mám záujem o to, aby surround reprá hrali rovnakou hlasitosťou ako front monitory. Reprosústava jest Genius 5050V2 (viem, prosím, nep**vať ). Ide mi o to, že neskutočne som si zvykol na surround aj pri počúvaní hudby (ano, mám zapnuté doplnenie reproduktorov), lenže rear repráky hrajú o dosť tichšie ako predné. Určite existuje na to nejaké nastavenie, patch, fix, program, alebo čo ja viem, ja to ale potrebujem ! Díky za každú radu
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
Re: 5.1 - Hlasitosť FRONT = REAR
Priestorovost dotvara prave ina uroven hlasitosti efektovych reproduktorov.
To či sa to dá nastaviť závisí od možností ovládačov čo máš k zvukovke.
Realtek onboard codec a jeho drivery:
http://i55.tinypic.com/vig17d.png
Realtek onboard codec a jeho drivery:
http://i55.tinypic.com/vig17d.png
Spoiler: ukázať
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Tiež ma celkom trápi, že zvuk zo zadných reprákov je odosť "nekvalitnejší" tj. počúvam 192kbps mp3 ale zvuk zo zadných reprákov je akoby som počúval 28kbps, proste úplne hnus Pri vyšších bitrate-och je to už v poriadku. Platí to ako pre streamované rádiá, mp3, flacy aj filmy.
V podstate by to mala riesit cisto zvukova karta. Ak nevies najst v kompe soft/ovladac na nu tak pozri si priamo na stranke znacky od ktorej mas zvukovku. Aj na starom aj na novom si cez to nastavujem surround ci pre repraky alebo pre 5.1 sluchadla.
Spoiler: ukázať
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Tak som späť, rovnaký problém - po zapnutí Doplnenia reproduktorov (2.1 -> 5.1) zadné hrajú len slabo + ako keby v 64kbps tj. hrozne nízka kvalita. To ale platí len pre všetko okrem Aimp3, v ňom prekrásne hrajú rear repráky na rovnakej kvalite aj hlasitosti ako front. A presne to potrebujem aj pre ostatné zdroje zvuku. Zvukovka jest integrovaný Realtek HD